RyuuShujin

Medlem
 • Innehållsantal

  189
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Om RyuuShujin

 • Rank

 • Födelsedag 1988-07-01

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://backfilm.org
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Här
 1. Gå in i options, fliken advanced och klicka på "Config Editor". Skapa en ny boolean med namnet "extensions.checkCompatibility.5.0" och sätt den till false. Nu kommer Thunderbird att tillåta alla addons, de flesta brukar funka med denna metod
 2. Kom på att jag inte postat mitt skrivbord på länge så här kommer det. Standardtemat, diverse gadgets, sticky notes och ett foto som bakgrund.
 3. Ja usch för alla dessa extra program. Ofta är det dessutom en massa pröva på versioner som slutar fungera efter 30 dagar och allt för ofta finns Norton installerat. Det första jag gör med en ny dator är att formatera den och göra en ren installation.
 4. Jag kör Adobe Reader X och tycker den är väldigt snabb. Dessutom kan man dölja alla verktygsfält när man läser en pdf i webbläsaren och det är ju inte helt fel
 5. Om du installerar Silverlight så ska du bara kunna dra och släppa filer direkt i webbläsaren.
 6. µTorrent (på engelska) är det självklara valet även för mig. Tar vare sig plats eller resurser från datorn och innehåller alla funktioner som behövs.
 7. Det skall gå att använda detta program för att göra backup på aktiveringen: http://directedge.us/content/abr-activation-backup-and-restore Beta versionen skall fungera med Windows 7, har dock inte testat. Däremot minns jag att det fungerade perfekt med Vista.
 8. Så mycket som 175GB tror jag inte du behöver avsätta. Jag kör Windows 7 Home Premium x64. Min Systempartition är 100GB och av det används 40,6GB. Men då har jag både växlingsfil och filer för hibernate med där. Dessutom har jag stora program Visual Studio 2008 Professional, Photoshop CS4 och Expression Studio installerat.
 9. Tar väl och bidrar med en länk jag med då. Ett sätt att generera ström från rörliga gummiplattor: http://techworld.idg.se/2.2524/1.290253/rorlig-gummiplatta-genererar-strom
 10. Angående din fråga om brännarprogram så är DVD Flick ett väldigt bra gratisprogram för att göra dvd-filmer.
 11. Tyvärr är det så konvertering av video-filer är väldigt processor krävande och beroende på vad du har för dator så tar det väldigt lång tid. Här är annars ett program som klarar att konvertera de flesta format till dvd. http://www.dvdflick.net/index.php Men som sagt det tar tid, så passa på att göra det när du inte behöver datorn till annat.
 12. Så vitt jag förstått så stänger Vista och 7 bara av trafiken till USB-enheten medan XP stänger av strömmen. Att scandisk kommer upp varje gång låter dock konstigt. Har du låtit den köra eller avbryter du varje gång?
 13. Om det är 3D-animering du tänker på så finns ju Blender. Det programmet är dock inte särskilt enkelt men det går å andra sidan att göra vad som helst med det.