Gå till innehåll

altemyr

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

altemyr's Achievements

(1/8)

  1. Prova att lägg apå SP1 på Vista, det verkar som om dom inte var riktigt färdiga när dom släppte Vista, och speciellt har det varit en del problem med Nvidia och Vista.
  2. HUr det fungerar med TV-out varierar mycket med vilken tillverkare av grafikkortet det är. ATI har en variant, Geforce en annan osv. Många märkestillverkare av datorer (Dell, Lenovo/IBM, HP/Compaq, etc) har sina egna lösningar. I dom fallen bör man undvika grafikkortets egna inställninsmöjligheter och hålla sig till dom specialprogram som tillverkaren skickat med, i annat fall brukar det finnas en grafikkortstillverkar-specifik flik i panelen för bildskärmsinställningar, och där brukar det finnas inställningar för TV-out också. En sak man ska tänka på är att en del grafikkort vägrar att känna igen TV:n ifall den inte är ikopplad när datorn startas. På något sätt kännder den av att det finns en TV ansluen när grafikkortet bootas upp.
  3. Kom bara ihåg att mappen bara är dold och inte låst, ungefär som att lägga dörrnyckeln under dörrmattan. Kör man på administratörskontot så är det ganska vanligt att man kan mappa upp samtliga andra datorers diskar i ett företagsnät med det knepet, bara man vet vad datorterna heter eller har för ip-nummer, t.ex 192.168.0.3c$
  4. Ett problem med såna proxy-sajter är att dom inte får bli alltför kända, annars är det bara en tidsfråga innan http://proxy.org hamnar i listan över blockerade sajter på den där skolan eller arbetsplatsen du är på.
×
×
  • Skapa nytt...