Gå till innehåll

vistaalltomxp

Medlem
  • Innehållsantal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av vistaalltomxp

  1. Vet inte vad som hände efter en återställning av IE men knapparna Startsidan Favoriter Verktyg blev väldigt små så hur fixar man det, nån som vet mer än jag.
  2. Väntar med stor iver på Windows7 som kommer att skickas ut i slutet av oktober lr i november vem vet inte men det blir en äkta eftersom jag har köpt ny dator och jag hoppas att kommer att fungera utan trassell om inte åker burken ut genom fönstret från andra våningen och köper en kulram istället. Trött på Vista.
  3. Det vore kalas! har bara två PC men är ganska less på att fixa frugans dator när man inte kommer ihåg allt om hur XP fungerar eftersom jag sällan håller på med den (surfdator).
  4. Eset Nod är det bästa antiprogram jag haft på alla möjliga Windowsversioner och kostar inte mycket heller, 2licenser a 2år 850kr.
  5. Hej! kör med n-draft trådlöst och det fungerar ypperligt, betalar för 8 m/bit och det ligger på 7 m/bit enligt bredbandskollen men det värsta är att det går fiberkabel 10m från huset och här sitter jag med ADSL sjukt va.
  6. Ladda ner och installera wmp då brukar det fixa sej. Klicka på länken. http://www.microsoft.com/windows/products/...er/default.mspx
  7. Du kanske måste installera codecs som du kan hitta här. http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_In_1.htm
  8. Med Nordeas kortläsare behöver man inget program installerat om man inte ska andvända E-legetimationen.
  9. Hej! var inne i bios och fluktade lite och till min förvåning så var PnP i Disable mode så nu till min fråga ska jag aktivera den (Enable) för annars hittar väl inte datorn allt man pular i den lr ansluter via externa portar osv.
  10. Smart! ska kolla med några polare om nån har en 64a. Tack för alla svar.
  11. Jag kollade med TWEAK VI och där bekräftades att det är en 64bits processor men nu till nästa fråga! är det någon som har köpt en uppgradering till 64bit och vad det kostar. Köpte OP-systemet på dustin och ja det är ett klientsystem ej OEM och om man vill ha 64 så måste man köpa det och uppge licensnyckeln på mitt nuvarande system så är det någon som har en pejling om detta. Tacksam för alla svar.
  12. Hej! hoppas jag skriver på rätt ställe det är första gången jag skriver ett inlägg men nu till min fråga, om man har en AMD Phenom 9950 Quad-Core processor så varför visar då enhetshanteraren att det är en x86 baserad dator! tänkte byta till 64-bitars operativsystem.
×
×
  • Skapa nytt...