Gå till innehåll

gorling

Medlem
  • Innehållsantal

    79
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av gorling

  1. Hej hej, det är så att jag skulle behöva fixa nytt ip då jag är IP bannad på ett par sidor som jag vill kunna gå in på. Så hur fixar jag nu nytt ip helt? Har testat ipconfig release/renew, o det verkar inte funka. jag har 8/8 adsl telia. Stationär dator om det spelar roll.
  2. Så den ända skillnaden spelmässigt är att man kan utnyttja liiite mer ram minne? Kan använda 3.25gb av 4 just nu. Men jag har ju 2gb GRAFIK-minne, hur funkar det med 32bits? Räknas inte ram + grafik minne ihop? = att jag bara utnyttjar 1.25gb ram vilket är totaltkass?
  3. Hej, jag har användit mig utav xp ett bra tag nu och har införskaffa windows 7. http://www.inet.se/artikel/9123035/windows-7-home-premium-svensk-uppgradering Köpte jag. Jag fick 64 % 32 bitars skivor med, jag satte i 64 bitars skivan först men det stog att den inte var kompitabel eller något. jag tänkte äsh, tar 32 bits istället. Nu har jag kollat runt lite och inser att 64 bits är mycket bättre. Hur mycket påverkar 32 / 64 bits mitt spelande? Jag kör med 4 gb ram och 2x radeon 5870 1gb. Är det stor skillnad om jag kör med 32 bitars eller 64 bitars? Om 64 bitars nu är mycket bättre. Hur ska jag byta till 64 bitars då det itne går att "ominstalera" för att jag har windows 7 på datorn redan och dessa skivorna funkar bara att uppgradera med ... Uppgradera från windows xp/vista alltså ... Är det möjligt att byta till 64 bitars alltså, utan att ta bort alla programm. För det var jag tvugen att göra när jag bytte från xp.
  4. Tjenare, köpte ny dator för 2 månader sedan och har nu köpt cod:mw2, en polare till mig köpte en likadan dator fast jag köpte till ett extra grafikkort, så det BORDE flyta på bättre för mig men det gör det inte. Jag lagga på vissa maps som är lite större och har lite "växter" och liknande runt om. http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=488612 är paketet vi köpte, dock så har jag 2x grafikort. Jag ä bättre skärm än honom också sitte på en 22" crt med 140 hz, han ha en 19" med 75hz. Han ha w7 jag har har xp, men detta kan omöjligt ha så stor skillnad, då min dator flyter på mycket bättre i World Of Warcraft, counter-strike och Wacraft 3.
  5. Här är ett screenshot på en bluescreen jag fick precis, jag ominstalerade skype, såfort jag loggade in fick jag bluescreen ... http://data.fuskbugg.se/skalman01/bluescreenn.JPG
  6. Jag förstår inte riktigt hur du menar, är inne på den sidan lite o kollar på som du linkade men jag hittar inget :S SAMSUNG hd321hj Heter min hårdisk iaf. Jag har inte varit hemma på ett tag så detta är första gången jag läser tråden på ett tag ;P Och dem bluescreens jag får verkar ha ett sammanhang med SKYPE, om jag är inne i något spel och någon ringer på skype och jag tabbbar ner och svara PANG så får jag bluescren. SItter jag o spelar utan att jag talar med någon på skype så har jag inga problem what so ever, sen har jag suttit med datorn i ungefär 1 månda och jag börjde inte få bluescrens föräns den 29e ... EDIT: http://www.heroturko.org/d/driver-samsung-hd321hj// Kan dem vara rätt?
  7. Jag hade tänkt att göra det, men jag vill ju endå veta vad problemet är ...
  8. Hur menar du? ALltså när jag byggde ihop min nya dator så satte jag bara in hårdisken, bytte drivrutiner.
  9. Hej hej, det är så att jag köpte ny dator för ett tag sedan, jag byggde ihop den korrekt och satte i min gamla hårdisk. Jag fick bluescreens på min förra dator och får det även på denna, bluescreensen började den 29e. Här är en print scren jag har på bluescreensen. http://data.fuskbugg.se/skalman01/Bluescreens.JPG Det känns inte som bluescreens egentligen för jag får inte upp någon blå ruta, utan datorn bara rebootar helt random. Hur ska jag fixa detta? Går det fixa UTAN att formatera?
  10. Okej, vart får man tag på en sån där crossfire brygga då?
  11. Moderkortet: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=581259 Hur blir det med drivrutiner då? Då det är 2 olika kort ...
  12. Tjenare, ska köpa ny dator osv, just nu har jag ett radeon 5770, det som sitter i den nya datorn är 5850, funkar dessa 2 kort ihop? Dessa 2 är det: https://www.inet.se/artikel/5408685/xfx-radeon-hd5770-xxx-1gb http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=585756 Och om dem nu funkar, klarar detta nätagget båda två? http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=340676
  13. Okej, nu är det såhär att förhållandet har ändrats. Jag har bestämmt mig för att bygga en dator, för ungefär 10,000kr. Jag har grafikkort redan, vad är den bästa/billigaste sidan att bygga en dator på? Jag bygger ihop den själv.
  14. Hej hej, det är så att jag har nu tänkt mig att göra lite upgraderingar med min dator. jag har ungefär 6000-7000kr att röra mig med. jag vill ej köpa en helt ny dator då jag har precis köpt Nytt grafikkort, nätagg(550w) & fläktar, så jag vill helt enkelt köpa lite uppgraderingar bara. jag vill att spelen ska flyta på bättre, MYCKET mer fps helt enkelt. Så, vad är det för saker man behöver uppgradera för att datorn ska flyta på bättre? /Gorling edit: Datorn är en vanlig köp dator från affär, en HP pavillion, köpt för ungefär 1,5 år sedan. Det jag har i datorn är; AMD Phenom 8550 Triple-Core Processor, 3,0GB RAM, ATI-Radeon 5700 Series. Moderkort o dyl vet jag ej vad det är jag har för något.
  15. Mjo jag har tänkt på att göra det, fast jag har ju ingen aning om hur man gör ;P, vad för grejjer som passa i vilket moderkort osv
  16. Mjo, eller jag vet ju vilka dirvrutiner jag har för dem verkar ju funka ... Men om jag köper ett nytt nätverkskort och ljudkort, är det separata drivrutinerna till dem då?
  17. Dem drivrutinerna funkar ej, var vista när jag köpte datorn men jag har fixat XP ist .. tog 3 veckor o hitta drivrutinerna så att internet funkerade ;D
  18. Datorn jag har just nu köpte jag för 2 år sedan, den kostade 5000 ;- från SIBA lr någon sådan skit affär ... så allt som är i datorn ska väl vara väderlöst ? enda jag har bytt ut är fläktar o grafikkort Asså det enda problemet jag har med min FPS i WoW är i raids, och det är ju lixom det som är roligt i wow ;P Det med drivrutiner, jag är bara säker på att jag har rätt grafikkorts drivrutiner då jag fick dem på skiva. Men drivrutinerna "internet" får jag med mina ljudkorts drivrutiner, så jag är osäker på dem..
  19. Jag sitter med 15 fps i wow, och jag kan inte köra maxupplösning på min 22" ... Sjukt trött på det. Jag har bytt ut graffekortet, men sen fick jag reda på att wow är ett spel som kräver CPU och inte så mkt grafik, efter jag bytt grafikkortet fick jag cirka 200% bättre fps NÄR INGET HÄNDER, så fort det blir lite eld eller något så tjoff!!! Ner på 10 fps, ligger på 100+ vanligtvis ... Om det inte är CPU:en som gör att wow/andra spel flyter på bättre vad är det? Vad är det för skillnad på en CPU & GPU? Grafikkortet är det väl inget fel på?
  20. Tjenare, det är så att jag håller på att "renovera" min dator, jag har hitills köpt nya fläktar och ett grafikkort, nu är det dags att köpa ny processor. Jag har ungefär 3500 ;- att spendera. Det jag använder min dator till är WoW mestadels. Då jag inte är någon datortekniker så har jag ingen aning om vad jag ska köpa för någon, jag vill bara ha en som har sjukt bra prestanda och höjer min fps/spelupplevelse sjukt mkt. 3500 ;- borde räcka för det tycker jag. Just nu har jag en: AMD PHenom 8550 Triple-Core Processor. 3gb ram, 550W nätagg och ATI radeon HD 5700 series(Om detta ens spelar någon roll) Oerhört tacksam för hjälp. /Gorling
  21. Så jag laddar helt enkelt bara ner programmet från memtest.org, lägger in det på en usb, sätter i usb minnet och start datorn? Vad gör det programmet då? Vilken är det jag ska ladda ner av: # Download (Pre-built & ISOs) # Download (Source Code)
  22. Hur funkar det programmet då? För min CD rom är trasig .. Så jag kan inte bränna ner det på den o boota det på en skiva...
  23. http://data.fuskbugg.se/skalman01/ssdsdaasdsad.JPG Kan en formatering vara en lösning på mitt problem annars?
  24. "Ms Windows Xp Home SP3" "AMD PHenom 8550 Triple-Core Processor, 3,0GB RAM, ATI Radeon HD 5700 Series"
  25. Tjenare, jag tror att min dator har börjat knasa, har inte tänkt på det så mkt innan men ska CPU-användning verkligen vara uppe i 50%~ när man spelar WoW? Om detta nu är helt fel, hur ska jag kunna fixa detta problem? //Gorling.
×
×
  • Skapa nytt...