Gå till innehåll

sverra

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av sverra

  1. Hej! Jag kan inte köra MSN på min dator. Det börjar att startas upp, sen kommer det ett meddelande att data-exekvueringsprogrammet har avslutat msn. I stället kör jag ett program som heter Trillian, men dock inte lika bra som MSN.
  2. Haj!! Ja jo, det va ju det som var standard. Men när det nu stängde av programet så föreslog Vistas felsökare att jag skulle kryssa i den andra och välja programet som tillförlitligt. Kan ingen försöka att göra det och se om det går hos er. Såg själv nu att det finns olika utgåver, en 8.1 och en 8.5. Sitter på jobbet nu, men ska försöka att installera 8.5 imorgon när jag kommer hem. Den jag har hämtat är ifrån msn.se, kan ej se om det är 8.1 eller 8.5 som ligger där! Mvh Christoffer
  3. HEj HAj! Innan jag började installera allt så fungerade MSN bra. Jag började med att ominstallera hela Vista för att jag hade ett problem med Windows Update, och ominstallationen löste det, bra. Då skulle jag nu installera SP1 (en länk ifrån pc för alla). Det gick smärtfritt och allt var bra. Installerade MSN, och det fungerar, MEN ett data exikuerings program stänger av det. Så får man upp en ruta om varför det stängdes ner. Detta data exikuerings program kontrollerar intrång till datorn och bestämmer vilka portar som ska öppnas för olika program (öhh tror jag). Det står även hur man stänger av data exikuerings programet för vissa program, jag provade. Fick upp en skylt att data exikuerings programet var tvunget att ha kontrollen över MSN, detta gick inte att stänga av. Så nu tackvara SP1 kan jag inte använda MSN. Har varit i kontakt med typ utav kundtjänst på MSN, de tyckte jag skulle radera en jäkla massa filer och sen försöka igen, men det hjälpte ínte. Detta data exikuerings program ligger..... den här datorn, egenskaper, avancerade systeminställningar.... sen ligger det under den tredje fliken. Snälla hjälp mig, kompisarna skrattar åt mig för att jag kör med Vista... då tycker de att jag ska ha dessa problem, men jag vill köra med Vista! Tacksam för svar!
  4. HEj HAj! Innan jag började installera allt så fungerade MSN bra. Jag började med att ominstallera hela Vista för att jag hade ett problem med Windows Update, och ominstallationen löste det, bra. Då skulle jag nu installera SP1 (en länk ifrån pc för alla). Det gick smärtfritt och allt var bra. Installerade MSN, och det fungerar, MEN ett data exikuerings program stänger av det. Så får man upp en ruta om varför det stängdes ner. Detta data exikuerings program kontrollerar intrång till datorn och bestämmer vilka portar som ska öppnas för olika program (öhh tror jag). Det står även hur man stänger av data exikuerings programet för vissa program, jag provade. Fick upp en skylt att data exikuerings programet var tvunget att ha kontrollen över MSN, detta gick inte att stänga av. Så nu tackvara SP1 kan jag inte använda MSN. Har varit i kontakt med typ utav kundtjänst på MSN, de tyckte jag skulle radera en jäkla massa filer och sen försöka igen, men det hjälpte ínte. Detta data exikuerings program ligger..... den här datorn, egenskaper, avancerade systeminställningar.... sen ligger det under den tredje fliken. Snälla hjälp mig, kompisarna skrattar åt mig för att jag kör med Vista... då tycker de att jag ska ha dessa problem, men jag vill köra med Vista! Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...