Gå till innehåll

Ivorian

Medlem
  • Innehållsantal

    22
  • Gick med

  • Besökte senast

Ivorian's Achievements

(1/8)

  1. Jag har originalnyckel, men CDn är nyare än DVDn (som är från 2005) plus att CDn är med service pack 3 medan Dvdn endast har service pack 2.
  2. Hejsan, har försökt i flera dagar att installera Windows XP på en burk men den vägrar gå genom hela installationen så nu vänder jag mig till er. Jag startar datorn med skivan i och det står: Tryck på valfri knapp för att starta Installationen... jag trycker en knapp och Installationen går igång med skärmen där den visar att den läser in drivrutiner så att installationen ska fungera med SATA diskar och så vidare. Efter det så blir det bara svart och jag ser en markör i vänstra hörnet och den bara blinkar och där bara den låser sig sen. Skivan jag försöker installera med är en vanlig Windows XP skiva. Det konstiga är att jag har även en annan samlings DVD med flera olika versioner av Windows XP på och när jag använder den för installationen så låser det sig inte, tyvärr har jag tappat bort nyckeln till denna skivan så jag kan inte installera den ändå. Jag har redan använt en räddningsskiva där jag använt fixboot och fixmbr men det visar ändå ingen skillnad. Varför funkar bara samlings DVDn medan den andra vanliga CDn inte gör det? Snälla hjälp innan jag blir tokig!
  3. Nepp det funkade inte. Fick inte bredband på någon av datorerna. Har testat att vänta i 20 min och en massa andra förslag på nätet. Har du något mer förslag?
  4. Tjena! Sitter hos min farsa och har sedan igår försökt få igång en trådlös router (TopCom Skyr@cer WBR 254) ihop med hans modem (Zyxel prestige 660h Triple Play Modem) eftersom jag vill sitta på nätet samtidigt som honom för att kunna spela WoW etc. Iallafall, jag har konfigurerat routern till att släppa igenom till modemet. Då funkade det på min farsas dator och inte min. Jag orkade inter mer så jag gick och la mig. Min far stängde sedan av sin dator och följande morgon ställde jag om lite till på routern men då funkade bara mig och på farsans dator stod det endast lokalt. Jag har uppgraderat Skyr@cer routern till senaste firmware. Jag fick routern av en kompis så den kan vara pajj men den släpper juigenom connections ibland. när jag kopplar från WAN porten till routern så funkar inget alls. Dock står det i routerns instruktionsport att jag ska koppla från WAN porten in till modemet. Jag har också hört att man kan Flasha om Zyxel Modemet till att bli en router vilket jag vill testa, men det är ett litet problem. Farsan har Telia bredbands TV som är kopplat till modemet och jag är rädd att om jag gör om modemet till en rpouter så kommer Bredbands tvn inte att funka. Någon som har erfarenhet av denna konvertering? Någon som har någon lösning på detta problem?
  5. Efter mycket tjat öppnade han allt och fixade till det. Det funkar galant igen Tack för alla svar!
  6. Japp, men det är en såkallad "Redbox" Som min låtsasfarsas bredbands företag äger. I den finns Linux och är väldigt svår att fixa iordning själv. Det har alltid funkar förut. Jag fattar inte vad en liten fjuttig helg hos farsan ska göra för att det ska bli såhär :S
  7. Ingen brandvägg som står och hindrar då? Man måste ju godkänna en del program, annars är de blockade. Och du har testat att byta port i ditt torrentprogram? Testa även att byta ställe för nedladdning i torrentprogrammet, dvs du byter ställe där färdiga torrentar hamnar. Har testat det redan och det funkar inte. När jag sätter i mitt trådlösa USB kort så kan jag tanka torrents och vara ute på msn men detta är bara 1/4 speed av vad jag hade innan :/
  8. Samma sak har skett igen men nu i XP. Torrents vägrar ladda och MSn vägrar logga in :S Vad har hänt egentligen?
  9. Jo jag kopierade hela länken. Det funkade inte men har löst det nu. Genom en ominstallation av Vista.
  10. Tack men det hjälpte tyvärr inte :/ Några mer förslag?
  11. Tjena! I fredags tog jag ur min dator och tog med din till min farsa. Jag sitter där hela helgen utan bredband och kommer sedan hem igen, kopplar i datorn och ska sätta mig vid msn. Jag får Felkod 80072745. Den påstår sedan med msn reparation att jag har problem med mina nätverksportar och min fil med värdedator information. Jag trycker på reparera men får ändå samma fel igen då jag försöker logga in. Detsamma gäller torrents. Dem vägrar tanka. Däremot kan jag tanka vanliga nedladdningar i vanlig hastighet. Någon som har någon lösning på detta problemet? Vill inte installera om mitt Vista för sådana småsaker. Tack på förhand //Ivorian
  12. Tjena! Detta började för några dagar sedan då jag skulle in på World of warcraft. Den fastnade på connecting. Jag trodde då att servrarna var nere så jag struntade i det. Samma sak hände idag med. Steam och Battlefield 2 fungerar inte heller då de säger att de inte får anslutning. Jag kan logga in på msn och vara ute på nätet. När jag ska tanka torrents så står de still medan Direkta Nedladdningar fungerar! Tror problemet uppkom av när jag installerade detta men jag är inte säker: http://hotspotshield.com/ Det är inget virus och jag vet många som använder det. Det är iallafall avinstallerat nu men problemet kvarstår. Jag har Försökt reparera nätverket men det hittade inga problem och jag har installerat om Nätverks drivern men det gör ingen skillnad ! Vad ska jag göra?
  13. Kan jag formatera XP Hårddisken nu utan problem?
  14. Hjälp! Jag har letat på nätet om hur man tar bort XP så att man inte har kvar det i multi boot. Det jag alltså vill är att ta bort XP så att vista bootar som default och inte ens frågar mig om jag vill bota upp XP. Jag vill helst att man ska kunna göra det i vista utan att behöva skiva eller dylikt då jag inte orkar krångla med att bränna ut skivor som fixar boot osv. Någon som har en lösning på detta. Vista ska bara liksom finnas själv.
  15. Jag förstår inte vad som är fel :S Nu har jag tankat de senaste drivrutinerna för enheten från Microsofts hemsida och det funkar fortfarande inte. Någon som har något förslag på en lösning?
×
×
  • Skapa nytt...