Gå till innehåll

Guitarmaniac

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Guitarmaniac's Achievements

(1/8)

  1. tackar för tipsen igen. men dem har jag redan provat. När jag avinstallerar nätverkskortet så hittar windows ny maskinvara vid uppstart och installerar drivrutinerna automatiskt. så nu heter mitt nätverk nätverk4 efter tredje avinstallationen. Det måste finnas nåt annat sätt att få bort det irriterande meddelandet någon registernyckel man kan skriva om men vilken??
  2. Tack så mycket för svaren tyvärr så funkar dem inte. > Meddelandet poppar upp ändå. Måste finnas nåt i regedit man kan ändra. men vad?? "waxinator" jag har outlook express som kommer med xp. (hur har du fått ditt tema skitsnyggt??) Jag har bara skruvat ihop en burk och installerat xp och tyvärr råkade jag installera drivrutiner till nätverk, från skivan som följde med moderkortet (Msi P35 Neo) Jag ska ha den som musikdator och behöver inte internet
  3. Hej jag har en dator med win xp installerat utan internetuppkoppling. Problemet är att jag får ett irriterande meddelande som säger. Det finns ingen anslutning till internet för tillfället.Om du vill läsa internetinnehållet som har sparats på den här datorn klickar du på Arbeta Offline. Klicka på försök igen om du vill försöka ansluta. Fastän jag klickar Arbeta Offline så poppar den upp med jämna mellanrum. Kan någon hjälpa mig hur jag tar bort detta meddelandet vore jag hemskt tacksam. .
×
×
  • Skapa nytt...