Gå till innehåll

JoCs

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

JoCs's Achievements

(1/8)

  1. Pröva med att använda kommandona fixmbr och fixboot i återställningskonsolen.
  2. GRUB error 22: Så bootloadern hittar inte partionen. Pröva med att följa instruktionerna i denna kb-artikel. Använd /FixMbr switchen.
  3. Service Pack 3 har bara updateringar från Service Pack 2 och framåt, så du bör installera åtmistone SP1 före SP3. http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_XP#Service_Pack_3
  4. Hej Fetis! Jag har prövat Search Engine Builder utan problem på min lokala test webbplats, men jag lyckades framkalla problemet genom att skriva om koden i installdb.php så förhoppningsvis kan det hjälpa dig. Om du öppnar installdb.php i valfritt redigeringsprogram och letar upp kodstycket: $result=mysql_query("CREATE TABLE $tabledataname (FileID int(10) NOT NULL AUTO_INCREMENT, FileName varchar(255), LastModified varchar(50), Title varchar(255), Keywords varchar(255), Description varchar(255), Text longtext, Size int(10), PRIMARY KEY (FileID), UNIQUE INDEX (FileID))",$mysql) or die("Can't create table "".$tabledataname.""! <br>Error ".mysql_errno().": ".mysql_error()); Var noga med att variabeln i kodstycket är $tabledataname och inte $tablewordname. I CREATE TABLE funktionen får det inte finnas något DEFAULT (gemener eller versaler) attribut, ta bort det och efterföljande värde. Exempel: $result=mysql_query("CREATE TABLE $tabledataname (FileID int(10) DEFAULT '0' NOT NULL ... blir $result=mysql_query("CREATE TABLE $tabledataname (FileID int(10) NOT NULL ... Det borde fixa till problemet.
  5. Hmm, men där står: Jag tolkar det som att man hinner avinstallera bara SP1 efter 30:de juni under en timmes tid efter start.
  6. Det var som tusan. Hur kan de vara så taskiga?
  7. Om det står Utvärderingsversion längst ner till höger på skrivbordet har du en icke skarp version. I så fall avinstallerar du utvärderingsversionen och installerar den riktiga genom att göra så här:
  8. Har du en Service Pack 1 som är en beta eller release candidate?
  9. Byt plats på if-satserna, if(isset($_GET['id'])) blir else if(isset($_GET['id'])) och else if(isset($_POST['title'])) blir if(isset($_POST['title'])). Då borde databasen uppdatera sig som den ska. Jag är lite fundersam på vad som händer i cms-edit2.php som ni länkar till när formen skickats, borde den inte länka till sig själv istället?
  10. Det ser inte ut att vara något fel i koden på den sidan vad jag kan se. Vad är det för address till sidan som felar? Om du inte vill ge ut den så kanske du kan tala om vad som händer när du trycker på Uppdatera knappen? Får du ett felmeddelande, blir sidan vit eller händer det ingenting?
  11. Ta bort height: 600px attributet under kolumn2 ID:t, då kommer layouten följa med innehållet. Är det för lite text kommer höjden dock under 600px, men aldrig under höjden av menyn, så om du lägger till ett height attribut under menycontainer ID:t kan du få den höjd du önskar även vid lite text. Ett annat sätt är att du gör en tom div container med fixerad höjd och placerar den under opacitybox för att styra layoutens höjd.
  12. Gå in i registret och öppna HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer. Om du har ett värde vid namn HideSCANetwork där tar du bort det och loggar ut och in igen. Nätverksikonen borde komma tillbaka då. JoCs
  13. Pröva detta: Öppna Internetalternativ och klicka på Avanceratfliken. Kolla om Inaktivera felsökning av script (Internet Explorer) är ikryssat, om inte kryssar du i den.
×
×
  • Skapa nytt...