Gå till innehåll

turbokiller

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av turbokiller

  1. jag vet att jag valde rätt hårdisk. men det är något i datorn som blivigt fel så den har tagit backup disken istället. har ett proffs som konstaterat detta!!!
  2. Tjenna skulle formatera om min dator till "hela" windows 7 efter att jag har kört med release candidate ett tag. formateringen och installationen gick bra tills jag kom in i windows och skulle gå in i min backuphårdisk och inser att datorn har formaterat fel disk och tagit min backup hårdisk istället för min hårdisk där jag har windows på=/.. jag snackade men en kompis som kan en del om dator och förklara hur jag gjort vid formateringe och han sa att det är datorn som strulat till det. det jag undrar nu är om någon vet något bra recover program som är anpassat för windows som man kan köra för prova få tillbaka min saker som var på hårdisken? Mycket tacksam för svar =) MVH Thomas
  3. jag provade som du sa att starta datan i felsäkert läge och det gick inte det häller. känner på mig att jag inte kommer att kunna installera det. men har någon några fler förslag så får ni gärna skriva =) MVH Thomas
  4. japp det är jag, jag har läst lite här på forumet att det finns en till som också kommer 2/3 sen så kommer tar det stopp, men han får en error kod, men jag får dock bara åtkomst nekad. sen avbryst instalationen och så resettar den allt. jag har provat idag igen och får upp samma medelande ???. men kan det bero på att jag kör samma kod på 2 dator ?, för den andra datan jag har som har samma kod som den jag försöker installera på, den andra gick det installera sp 3 utan problem ? någon som har haft samma problem som jag har var snäll å skriv =)
  5. tjenare jag har ett stort problem när jag installerar sp3 så kommer det upp ett felmedelande när den den ska registera något och i fel medelandet står det = Åtkomst nekad. vad ska jag göra åt detta ?. har provat ladda ner det på nytt men det hjälpte inte !!! mycket snäll för svar =)
×
×
  • Skapa nytt...