Gå till innehåll

hjälptack

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av hjälptack

  1. Hejsan min mor vill köpa en skrivare och det finns många av dom. Söker efter en bläckskrivare som skriver ut vanliga papper och bilder ibland.. Vill ju ha en bra runt 1-2 tusen. Billiga bläckpatroner med bra kvalite, en sånt med 4 olika färger e ju bäst? Scanner är ett plus om den har. Sedan vill vi ansluta den till en router. Bor i Stockholm så har nära till butiker! Eller är det bara o gå till en försäljare o fråga dom ? Tips någon? Tack på förhand.
  2. aa ja har så man kan se dolda filer och mappar iaf, så gjorde ja en fil som heter boot.ini med innehållet: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect Och vart ska ja lägga den ? filtypen är : Konfigurationsinställningar Tror de ska va så :S
  3. Hejsan när jag startar datorn står det här väldigt snabbt: Felaktig Boot.INI-fil Startar från c:WINDOWS Hur löser jag problemet ?
  4. Vill inte vara offtopic men säger det ändå. Jag har på Meddela mig men hämta ingeting och installera ingenting automatisk. Och problemet e borta.. El så vare sp3. Vet ej. Men tror inte de e sp3..
  5. Glada nyheter. Gick till källaren o hitta ett tangentbord. Gick in i felsäkert läge o installerade filen som ja laddat net. Pang poff o de va klar. XD jag har sp3 , yey, tack så mycket ^^. --- Nu till ett annat problem ^^. Sv_chost tar 100%, stänger ja av den så kan ja inte lyssna på musik ^^ Har haft det ett tag. De går bort efter ett tag också. Men de har nåt me uppdaterings saken o göra. eftersom om ja stänger av automatiska uppdateringar så slipper jag det här problemet. Det är ju helt okej, bara om jag kollar för säkerhetsuppdateringar regelbundet. Förslag? Jag har testat en hel del kan jag säga dig Tack igen och tack på för hand
  6. Jag väntade jätte länge Iaf ska testa ladda ner den o installera då. Ja har ett tangentbord me usb.. Då när ja trycker på f8 o sen kmr in ditt då funkar inte upp o ned eftersom den inte aktiverats än. Måste hitta(vette fan var den e ^^) en me en sån där annan kontakt.. För ja tänkte också testa det. Iaf ska testa och skriva vad som hände.
  7. Ok. Jag har testat att installera sp3 över 4 ggr nu. Från windowsupdate sidan.. finns det nåt annat sätt :s ? Min installation har fastnar vid 2/3. Sen går det inte att öppna aktivitetshanteraren eller för den delen något annat. fast jag kan uppdatera skrivbordet.. D v s datorn fryser sig nu när jag installerar den. Så ja stänger av den manuellt genom knappen o sen återställs allt efter reboot. Iaf ja stängde av datorn 12:14 och sista loggan ja kunde hitta var : 2008-05-11 12:11:31:453 1176 a24 Handler Cancel signalled for operations 0x6.
  8. Hm. Letade efter den uppdateringen. Kunde inte hitta den O_o. Iaf. Läste i loggan och jag förstod tyvärr inte så mkt :s. Tack för tipset iaf. Ska sova svejs.
  9. Ja juste glömde nämna det. Ja har en dator från datorprince ( lol ). Windows startar inte. Får göra det manuellt. Den misslyckades ju med att installera sp3. Så den återställde allt ( Vilket tog massor utav tid ). D vs jag har återigen sp2. (Kontrollpanelen säger också sp2..) Ja har försökt att installera sp3 igen. Exakt samma problem..
  10. När ja försöker installera sp3 så crashar dator. Jag ser att de kommer 100 samma processorer som heter nåt me dwblabla.exe felsök nånting.. Jag hinner komma till att den uppdaterar filer el nåt. Har pro xp me svenska..
×
×
  • Skapa nytt...