Gå till innehåll

marre189

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

marre189's Achievements

(1/8)

  1. marre189

    systemminne

    ska köra ett sepl på datorn, men det går inte. det kommer upp ett meddelande som säger att jag har för lite systemminne. Hur frigör man det minnet? Tacksam för svar. Har en 2 gHz dator, AMD Athlon 64 X2 3 gig ram.
  2. ok, men ska registerändringen görs i Felsäkert läge, eller går det lika bra att göra det i Normal läge? så jag inte gör fel i början.
  3. ok, tack för svaret. men det blir svårt att ändra det efteråt om det skulle vara så att mitt problem (att det loopar sig, datorn startar om efter några sekunder) efter att jag har uppgraderat till SP3. Jag testar det som du har skrivt att man kan göra och ändra i registret. det verkar ju ha funkat för andra som har AMD dator, vilket jag åxå har.
  4. Jag har samma problem som "kudden" har. och jag blev lite osäker på när jag såg rutan längst ner i Waxminators inlägg. där visar det den "noIntelppm" reg-filen plus en "Regtrix"-reg-fil. :-[ Fråga 1. ska jag göra register ändringen i Felsäkert läge eller går det att göra i Normal läge också? Fråga 2. vart kommer Regtrix reg-filen ifrån? :- Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...