Gå till innehåll

benk3

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

benk3's Achievements

(1/8)

  1. Tack Waxinator. Tusan också, nu blev jag inte glad ^^ hehe. Men va synd att det inte var dollarn, skulle bli bra mycket billigare då. Men 3800 spänn, kanske värt det ändå. Lägga pengarna på böcker i stället för andra ovärda saker man kan köpa ibland. Det blir nog ett köp i alla fall, trots priset. Waxinator, har du sett någon annan e-reader som är lite billigare och klarar av PDF? Har försökt letat runt, men bara denna jag lyckats hitta.
  2. Det står ju dollar? Oj, är det euro, då blev det plötsligt lite mer pengar det handlar om... USB-kabeln, det verkar vara en sådan man har för att ansluta kameror/MP3-spelare. Så, om det är en sådan har jag den. Härligt att det inte blir någon tullavgift. Iofs, vore smidigt att ha en sån USB-elladdare. Men jag tror det räcker med att bara ladda genom datorns USB. Tack för tipset dock! Är det dålig kvalite? Finns det bättre att köpa tro, eller fodralet verkar ju vara specielgjord just för denna pryl? Priset tillsammans med fodral + CyBook, inkl frakt = $423.27... eller om det är Euro som du säger?
  3. Tack så hemskt mycket för din hjälp, min vän! Du är till stor hjälp och det gör mig glad! Vad tror du annars om paketet för 350$? Något mer man ska beställa än själva e-läsaren? Minneskort och USB-sladd har jag hemma. Kanske ett fodral kan vara bra att ha, om den ska ligga i väskan... Tror du det går fint att beställa från den sidan till Sverige utan problem med tull osv? Ha en underbar lördagskväll!
  4. Jepp, jag ska lätt köpa ett par GB minne! Tack för tipset =) Förstår du hur det är med batteriet? Går det att ladda batteriet, eller måste man köpa nytt efter 8000 "vändningar"?
  5. Tjo! Någon som har / använt sån här e-reader? JAg är grymt sugen på att köpa, slänga alla böcker och gå runt med den här och ha tusentals böcker på den. http://www.bookeen.com/shop/productdetails...x?ProductID=417 Jävligt smidigt, funderar starkt på att köpa den. Vad tror ni om den? Puss, marco
  6. Flickan i luren "Du har ju inte Vista på datorn, då kan du inte få komma in till teknikerna." "Men datorn funkade ju inte med vista heller, det var ju därför jag provade att intallera o kolla om det funkade med XP!" Flickan "ja, men du skulle bränt recoveryskivan. Nu får du köpa en ny skiva från Belgien för 395 spänn!" " Haha, man köper en dator för 10 000 och så funkar den inte, hahaha" " nej, det är många som tycker vi är idiotiska och elaka, men det är inget jag kan göra nått åt, utan cheferna på HP" Seriöst, ska jag skicka James Bond på dom! Jag är nästan hundra på att det är hårdvarufel, som varit från första början... Fan jag är galen nu! Så vi måste alltså betala i vilket fall som helst?! Ska man köra en fuling att ladda ner Vista och säga att man har Vista igen... Då verkar man ju få tillbaks garantin...?
  7. Tack för svaret. Eftersom det är svart så ser jag dock inte alternativen i BIOS. Man kan ju alltid chansa, hehe ;D Men när datorn väl är varm, så kan man starta om den utan svart skärm... Så jag får vänta att den stått ett tag, sen försöka starta i felsäkert läge... eller vänta, då är det ju ingen idé? För man vet ju att den redan startar då... Hmm, Jag får lämna in den på lagning och få det fixat. Tack för din hjälp dock! Kanske du kan suga på den här: jag hittar inte Anslutning till lokalt nätverk i nätverksanslutningar. Finns bara 1394-anslutning. Datorn känner inte av om man stoppar in nätverkskabeln eller ej. Som dom inte har kontakt med varandra liksom.
  8. Shaa Jag har en HP Pavilion dv6700 Notebook PC series. Vi har haft ett problem med den sen vi fick den: skärmen är svart i par tiotal minuter, men man hör hur datorn går igång. Men skärmen är svart och visar ingen bild. Som att typ grafikkortet vill bli lite uppvärmt innan det startar. Har provat installera XP från Vista utan framgång. Vad kan det vara för något tok?
×
×
  • Skapa nytt...