hubalon

Medlem
 • Innehållsantal

  78
 • Gick med

 • Besökte senast

Om hubalon

 • Rank

 • Födelsedag 1943-11-06

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Vettet
 1. Efter att jag avinstallerat en "Passwordmanager" verkar färgproblemet och andra problem ha självläkt.
 2. Har en ASUS N76VM med win 10 1703 15063 som som börjat strula med bildskärmsfärgerna. Det går bra att kalibrera, men när man startar om återgår den till den skumma gulaktiga färgen. Jag har installerat om ett par gånger (dock inte Clean install) Kört sfc /scannow utan problem. Någon som har en ide.........?
 3. Om Du klickar på Start och skriver "essentials" i textrutan så bör Du få upp "Microsoft Security Essentials" - om det är installerat. Om du har det så högerklicka och välj "öppna filens sökväg". Själv så hittar jag det under C:> "Program> Microsoft Security Client."
 4. Jag har botaniserat lite i ämnet. Jag köpte en ny laptop med Win 7 HP i oktober. Köpte också den billga uppgraderingen till Win 8 Pro. Så fort Win 8 släpptes så gjorde jag uppgraderingen men p g a strul med vissa drivrutiner så gjorde jag en "clean install". Jag gillade stuket på Win 8 men då det fortfarande var lite tunt med drivrutiner och dålig kompatibilitet med vissa av mina program så återgick jag till Win 7. Hade en Win 7 Ultimate vilande som jag installerade och aktiverade och allt flöt på som vanligt. Ville ändå följa "mognadsprocessen" för Win 8 för att -när allt komm
 5. DONE ! Men vid kontroll av återställningspunkter så finns förutom den jag nyss skapade 3 st "Återställningspunkter systemavbildning - Säkerhetskopiering". Kan dessa vara kvar - alt - hur får jag bort dem ?
 6. Då jag fyller 70 nästa gång så är närminnet inte vad det borde vara. Var hittar jag HKML.......? i regedit heter det ju HKEY. Dock har jag sökt både i registret och i filträdet och hittar inget. Efter omstart så kommer felmeddelandet i alla fall inte upp längre !!! Då får jag tacka och önska en virusfri jul. /Björn
 7. Ska jag radera trojanerna i karantän i MBAM?
 8. MBAM hittade Trojan agent (se ovan i tråden) och lade den i karantän. Datorn fungerar som den skall men felmeddelande (se ovan i tråden) visas varje gång den startar om. Har sökt igenom datorn efter win32.exe men den verkar inte finnas. Det går inte att klistra in/kopiera dds.txt hit ????? dds.txt
 9. Igår hittade MBAM en trojan (se bif bild) och lade den i karantän. Vid omstart idag fick jag felmeddelande "det går inte att hitta filen win32.exe. Kontrollera att du angav rätt namn och försök igen. (se bif bild) I övrigt verkar allt fungera som det skall. Essentials Jag använder Win 7 Ultimate 64bit med win security Essentials och MBAM. Allt med senaste uppdateringar installerat. Behöver jag oroa mig, och hur får jag bort felmeddelandet ?
 10. Nätverkskortet fungerar ju när du bryter ner skärmen. Jjag är inne på "opptokopters" diagnos, och då hjälper det ju inte att byta ut kortet. Kolla antennanslutningen på kortet och hur kabeln beter sig när du öppnar och stänger locket. (kabelhöljet kan ju också vara avskavt så den kommer mot metall när du oppnar locket).