Cecilia

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 521
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  104

Om Cecilia

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

28 323 profilvisningar
 1. Fint att det gick att lösa. Det har ju upptäckts en hel del säkerhetsproblem i många olika routrar senaste året så det är viktigt att ens router är uppdaterad.
 2. Cecilia

  Helghälsningar

  Ha en skön midsommarhelg!
 3. Okej, brandväggen i routern. Då verkar det ju vara så att webbplatsen beter sig på ett sätt som din router inte gillar. Kolla att du har senaste firmware i routern.
 4. Gick bra med Edge också. Samma SSL/TLS-inställningar som du. Jag har Windows version 1709 och inte 1803 om det spelar någon roll. Vad är det för säkerhetsinställningar i routern som påverkar? Det är väl i så fall https... du ska lägga till.
 5. Med Firefox kan jag komma till https://www.norwegian.com/se/ utan problem.
 6. Det är ju viktigt att kolla, och ev. installera först, om det på Viktigt finns en drivrutin som har med WiFi att göra.
 7. Det beror ju på vad du hade för inställningar för Windows Update i datorn för så vitt jag minns kunde man i Windows 7 välja om man ville att valfria uppdateringar skulle installeras automatiskt eller inte. Vad är det för valfri uppdatering som din Windowss tycker ska installeras? Drivrutiner ligger väl normalt som valfria uppdateringar.
 8. Menar du att du gjorde en systemåterställning till innan uppdateringarna? Vad är det för valfri uppdatering som också finns? Du kan pröva med att installera en uppdatering i taget för att se vilken det är som orsakar problemet (systemåterställning när problemet uppstår).
 9. Cecilia

  Helghälsningar

  Trevlig helg!
 10. Cecilia

  Hotell i Usa

  Lycka till med resan och det blir säkert trevligt! Ett råd är att inte planera in för mycket utan kunna vara spontan, hör man på plats att det är en festival eller en någon särskild utställning i en grannstad så ska man ju åka på sånt och inte känna sig låst till vad man har bestämt tidigare, eller för den delen om någon blir för trött eller rent av dålig, ska man ju kunna anpassa sig efter det utan att känna sig stressad av att man missar något. Det som fungerat för oss är ju mer att man har en lista (guidebok) på 20 möjliga saker att göra och att när man är på plats bestämmer vilka 2 eller 3 man känner för just den dagen.
 11. Är du säker på att PDF:en är anonymiserad tillräckligt, dvs med bara falska mejladresser? Det där är en länk till en webbsida som kräver inloggning, det är inte en SMTP-server. Gå igenom Googles felsökning: https://support.google.com/mail/troubleshooter/2920052?hl=en#ts=2920085%2C2923810%2C2923812%2C2923995%2C2924030%2C2924203 Det verkar som felkoden är 4.4.7 enligt sidan som felmeddelandet anger.
 12. Cecilia

  Skadad Windows Media Player

  Har du verkligen inte textlänken Hantera valfria funktioner för i så fall har du ju något allvarligt problem med din Windows-installation om det saknas delar av Inställningar. För övrigt håller jag med gsb.
 13. Vilken SMTP-server har du ställt in i Outlook? Har du prövat med någon annan?
 14. Cecilia

  Skadad Windows Media Player

  Manage Optional Features heter Hantera valfria funktioner på svenska och finns lite ovanför listan med installerade appar och program.
 15. Cecilia

  Desktop sagt upp sig

  Det beror på, ibland går det att flytta över en Windows-installation från en dator till en annan, ibland går det att få igång den men det blir instabilt och ibland vägrar Windows att starta. Vad det blir för resultat beror nog oftast på hur lika de två processorerna och moderkorten är. Men du kan alltid flytta över den gamla SSD:en som en extradisk/lagringsdisk för att t ex flytta över personliga filer som finns på den gamla SSD:en.