Cecilia

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 959
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  123

5 följare

Om Cecilia

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

29 719 profilvisningar
 1. Skulle kunna bero att du nu fick in en nyare version av drivrutinen i stället för att behålla en gammal som inte fungerade i Windows 10.
 2. Man kan hämta installationsfilen för Windows 10 från Microsoft, om det är det du vill. https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10
 3. Det finns inställningar för det om det är det du menar. Högerklicka på Skrivbordet och välj Bildskärmsinställningar.
 4. Det kan vara så att du behöver någon mer drivrutin. Kolla om din datortillverkare har några drivrutiner för Windows 10 som du kan installera.
 5. Trevlig helg!
 6. Man kan ha fler partitioner och flera med enhetsbokstav för det har jag och jag har inga problem.
 7. I din bild i första inlägget så börjar den med en rad "How to flash ...". Om du klickar där bör du få en beskrivning av hur du ska göra.
 8. Kolla den här tråden: https://community.netgear.com/t5/General-WiFi-Routers-Non/Random-devices-on-my-network-displayed-in-Windows-explorer-under/td-p/1596206
 9. G3311 verkar vara en beteckning för en Sony Xperia mobil. Går det att komma in i enheterna genom att dubbelklicka på dem eller får du då ett felmeddelande om att de inte längre finns anslutna? Windows behöver ju inte nödvändigtvis visa bara enheter som just nu är anslutna.
 10. Båda som man ser Egenskaper för verkar gälla samma teve från Philips. Vem har tillverkat din teve? Man kan ju tänka sig att en noname-teve har vem som verkligen har tillverkat den i dessa detaljer.
 11. Ha en skön helg! Njut av vädret om det är fint där du bor.
 12. Ditt problem är inte nytt i forumvärlden och det brukar hjälpa bättra att sätta korrekt ägare än att hålla på med behörigheter. Sen är det upp till dig hur du vill göra.
 13. Jag menar D-disken och det verkar som att många har blivit hjälpta under åren med att sätta rätt ägare till sina filer. Likartade problem kan t ex även uppstå när man flyttar en hårddisk från en dator till en annan. Du får absolut inte ändra ägare på alla filer och mappar på C: för då blir det stora problem med Windows.