Cecilia

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 970
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  123

5 följare

Om Cecilia

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

29 930 profilvisningar
 1. Om du aktiverar så blir ikonerna till vänster mindre och mer lika de till höger. Det är nog ända sättet att ändra så det blir mindre skillnad. Det är nog meningen att man ska kunna se skillnad på genvägarna till vänster och bakgrundsprogrammen till höger.
 2. Vid start har jag fåttt meddelande att jag måste verifiera lösenordet i outlook. Kan det stämma?

  Hur gör jag då lösenordet har glömts bort till iloggning av datorn?

  //Hasse

  1. Cecilia

   Cecilia

   Du får fråga i forumet i stället för på min profilsida.

 3. Är det inställt i UEFI att det ska köras någon test när datorn startas t ex minnestest?
 4. Trevlig helg!
 5. Välkommen till forumet! Jag ser inte till några dubbla mellanslag i din text utan bara alldeles normala avstånd mellan orden. Däremot är det ju onödigt mellanrum mellan raderna och det bestäms av forumprogrammet. Trycker man på Enter-tangenten så blir det så här: test Vill man att nästa rad ska komma direkt under får man trycka på Skift-Enter och då blir det så här: test
 6. Pröva med 100 % i stället för 150. Kolla om det står något i någon av manualerna: https://www.samsung.com/se/support/model/LS24EMDKU/XE/ särskilt när det gäller upplösning och HDMI-anslutningen.
 7. Ha en trevlig helg!
 8. KB5001391 är en förhandsversion (beta-version) av den uppdatering som går ut som vanligt andra tisdagen i maj. Du måste själv avgöra om du vill ha en betaversion av den uppdateringen eller vänta tills den går ut som vanlig uppdatering. https://www.bleepingcomputer.com/news/microsoft/windows-10-20h2-kb5001391-cumulative-update-preview-released/
 9. Det enklaste är väl att pröva. Men det ser åtminstone ut som att grafikkortet kan klara den upplösning som teven har.
 10. Vad är det för upplösning inställd i datorn och vad har din TV för upplösning (Full-HD, 4k, UltraHD)?
 11. Ha en skön söndag!
 12. På vilket sätt behöver bilden fixas, vad gör du i datorn och vad händer då? Du ger så lite information så det är ju omöjligt att gissa ens om HDMI-kabeln är trasig.
 13. Trevlig helg!
 14. Skulle kunna bero att du nu fick in en nyare version av drivrutinen i stället för att behålla en gammal som inte fungerade i Windows 10.
 15. Man kan hämta installationsfilen för Windows 10 från Microsoft, om det är det du vill. https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10