Cecilia

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 639
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  109

Om Cecilia

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

28 694 profilvisningar
 1. Cecilia

  Helghälsningar

  Trevlig helg!
 2. Vilken Windows-version har du? Har du något antivirusprogram eller liknande installerat? Har det varit annorlunda förut? Vad hände i datorn innan det blev så här?
 3. Cecilia

  Helghälsningar

  Ha en skön helg!
 4. Cecilia

  Dubbelklick krävs (nästan) alltid

  Dålig mus? Prövat med någon annan?
 5. Jag antar att det inte är någon skillnad på USB-minnen och hårddiskar i det avseendet och vid en snabb formatering skrivs bara registret som länkar till de översta mapparna och filerna över, medan vid en långsam formatering skrivs hela disken över. Det senare ska man inte göra på USB-minnen och SSD om det inte är nödvändigt, eftersom varje skrivning sliter lite på dem.
 6. Cecilia

  Firefox tar mycket kraft

  Webbsidor som innehåller mycket rörligt material eller väldigt högupplösta bilder kan belasta processorn mycket.
 7. Cecilia

  Var finns favoriterna i Edge?

  Nåja, jag tror det är en liten andel som vill hålla på och administrera favoriter/bokmärken på det viset utan att de flesta uppskattar att det nu går fortare när de ligger i en liten databas i stället, precis som med andra välutvecklade webbläsare.
 8. Cecilia

  Var finns favoriterna i Edge?

  Edge har sin egen mapp: https://www.thewindowsclub.com/where-are-favorites-stored-in-edge Notera det som är markerat med UPDATE några rader in i texten.
 9. Cecilia

  Ny Dator

  Det är ju några år sen men sonen fick bidrag till dator och så fick han spara ihop resten själv så det brukade bli att han köpte en billig dator för att inte behöva spara så mycket.
 10. Cecilia

  Ny Dator

  Oj, det var en dyr dator. Vad gör hon som kräver en så snabb CPU? Det kan ju vara info för andra som letar dator.
 11. Cecilia

  Ny Dator

  Det är ju så olika vad man använder datorn till, en del skulle inte ha något problem alls med att klara sig med 128 GB internt och kan tänka sig USB-minne vid de få tillfällen de behöver mer medan andra inte kan tänka sig att ha mindre än 2000 GB och möjlighet att ansluta flera externa hårddiskar.
 12. Cecilia

  Ny Dator

  Lite att kolla: Räcker det med en SSD på 128 GB (jämför med hennes nuvarande dator)? Något behov av att ansluta en extra skärm som inte har HDMI-anslutning?
 13. Cecilia

  Ny Dator

  Ingen orsak! Om din dotter använder datorn för surf och filmtittande, inte avancerade spel, ska det gå bra med en Pentium-processor om datorn i övrigt är bra. Tack för erbjudandet men har inget behov av en till SSD för närvarande. Tack detsamma!
 14. Cecilia

  Ny Dator

  Intel och AMD är två företag som bland annat tillverkar processorer och båda företagen har många sorters processorer. Det går att hitta processorer som passar ens behov hos båda företagen. Precis som det går att hitta bilar som passar en i många tillverkares modellprogram. Man ska inte haka upp sig på vilken processor det är i datorn (bärbar?) som man köper utan man behöver se till helheten. Vad har du för krav på datorn? Ett sätt att komma fram till det är att ta reda på specifikationen för den dator man har samt berätta på vilket sätt den datorn längre inte är tillräckligt bra. Är det denna, som står i din signatur, du har? https://www.netonnet.se/art/dator/barbara-datorer/14-15-tum/hp-pavilion-15-au106no/237907.8908/ Det ser ut som en kraftfull dator som borde räcka till för de flesta med god marginal.