Cecilia

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 749
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  116

Om Cecilia

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

28 914 profilvisningar
 1. Finns ju helt andra webbläsare som Firefox och Opera också. Men om du har reklam i Edge men inte i Internet Explorer på samma webbsidor så låter det som att du har installerat något reklamblockeringstillägg i Internet Explorer men inte i Edge.
 2. Om volvoforumet har något underforum för frågor om själva forumet kan du skriva där och fråga om det är fler som råkat ut för det och om de ansvariga har märkt att det är problem. Du kan pröva med en annan webbläsare eller gå till volvoforumet i privat läge eller utan att några tillägg är aktiverade i webbläsaren.
 3. Det där felmeddelandet brukar komma från webbläsaren och scriptet är då en bit kod som finns på webbsidan du vill titta på. Kommer det när du kollar på någon viss webbplats?
 4. Välj Visa i menyn och sen Gruppera efter - ingen.
 5. Ja, Aliexpress är som Blocket, massa olika säljare som lägger upp annonser.
 6. Det är ju tyvärr omöjligt att veta vilken behörighet som är fel i just din dator, tydligen ingen av de vanliga ställena eftersom de olika tipsen inte hjälper. Har du kört någon registerstädning eller optimering av Windows? Ibland orsakar sånt problem av den här typen. Ibland går det bättre att uppdatera via sidan https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10 än via Windows Update.
 7. Det är vad de olika åtgärderna på den sidan handlar om. Har du gått igenom detta? https://support.microsoft.com/en-us/help/10164/fix-windows-update-errors
 8. En sak till. Om du har ett antivirusprogram från någon annan än Microsoft så avinstallera det och starta om datorn först.
 9. Access denied betyder den felkoden, alltså Windows Update får besked om att det inte har rätt att byta ut någon fil eller liknande. Det finns många orsaker till det och här är en åtgärdslista som hjälper de flesta: https://www.thewindowsclub.com/windows-update-install-error-0x80070005 Varning: Klicka inte på länkarna efter orden Recommeded eller Tip, utan bara på de länkar som är inne i själva texten.
 10. Nu hänger jag inte med, vad har en Office-felkod att göra med felkoden från Windows Update?
 11. Kan du beskriva vad du gjorde? Någon annan kanske har samma problem i framtiden.
 12. Den kolumnen är nog helt hanterad av Classic Start för det finns inte något liknande i vanliga Windows 10. Vad kan man göra med konfigureringen i Classic Start? Valet CGD är ju inte någon standard.
 13. Det har förekommit perioder, även under senare år, där en stor mängd datorer har blivit infekterade med skadliga program därför att ägarna inte har installerat säkerhetsuppdateringar för Windows.
 14. Se https://www.alltomwindows.se/topic/30669-windows-inloggningsbilden/