Cecilia

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 720
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  114

Om Cecilia

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

28 867 profilvisningar
 1. Kan också vara bra att bocka för Copy your settings to Welcome screen...
 2. Windows 10: https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10 Om det är ett hårdvarufel kan det kanske gå på den 3-åriga reklamationsrätten.
 3. Kanske dags för en städning för att få ner temperaturen: https://eforum.idg.se/topic/335021-ta-bort-damm-i-en-stationär-dator/
 4. Tack detsamma! Gäller det en stationär eller en bärbar dator?
 5. Den känns väl lite gammal efter över ett år, kanske bättre att hämta senaste versionen i ställen (1903).
 6. Det låter bra med en ominstallation för om det inte försvinner då kan man misstänka att det är något hårdvarufel.
 7. Spillt något på tangentbordet så att den tangenten har klibbat fast? Vad menar du med "att lura den"?
 8. Vad menar du då med skrivbord i en webbläsare? Kan du ta en skärmbild och rita in en pil på den ytan? Gärna en på motsvarande i de andra webbläsarna.
 9. Jag gissar att du menar bakgrunden på fliken "New tab" och i så fall testa tillägget "New Tab Tools": https://addons.mozilla.org/sv-SE/firefox/addon/new-tab-tools/
 10. Cecilia

  Helghälsningar

  Trevlig helg!
 11. Så vitt jag kan tyda vad Microsoft skriver så innehåller KB4505057 två kvalitetsförbättringar, dvs buggfixar. https://support.microsoft.com/sv-se/help/4505057/windows-10-update-kb4505057
 12. Vid ominstallation kan du ju lämpligen välja att skapa ett lokalt inloggningskonto i stället för ett som är knuten till din mejladress. Då får du ju också en chans att kolla att Windows blir aktiverat.
 13. Det kommer ju inte bli omöjligt att fortsätta använda Windows 7, lika lite som det är omöjligt att fortsätta att använda XP, men det blir ju mer osäkert att använda internet och risken för att datorn hackas ökar betydligt. Vet inte vad du menar med appar, det är ju bara ett annat ord för program och jag använder samma program nu i Windows 10 som jag gjorde i Windows 7, typ Firefox, LibreOffice, 7-zip, Keepass osv.
 14. Fasen från el-centralen ska in där det står L. Nollan från el-centralen ska in där det står N. Tändtråden till lampan (eller vad du ska ansluta) ska in vid någon av pilarna. Det som är markerat med X är oanslutet och kan användas för att sätta fast trådar som inte används. Går inte att avgöra om det är säkert att ansluta två trådar på skyddsjordsskruven. Du kanske behöver en Wago för att koppla ihop flera trådar på ett säkert sätt. Du kan läsa om strömbrytare och deras inkoppling här: https://www.kjell.com/se/fraga-kjell/hur-funkar-det/elelektronik/starkstrom/belysningsinstallationer Vad är det för sorts brytare och vad ska den användas till, fabrikat? Normalt finns det ingen anslutning för nollan och skyddsjorden på en strömbrytare.
 15. Ja, det är ju samma sätt som DAson och jag beskrev. Är tillägget kvar i listan eller inte? Vad är det för webbplatser som du inte kommer in på? Då kan kanske någon annan testa.