Cecilia

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 481
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  100

Om Cecilia

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

28 124 profilvisningar
 1. Windows 10 Insider-uppgraderingar

  Det beror väl på hur bra testerna med bygget 17134 går.
 2. Windows 10 Insider-uppgraderingar

  Uppdateringen har skjutits upp därför att en mycket allvarlig bugg har hittats över helgen: https://www.techradar.com/news/windows-10-spring-creators-update-has-been-delayed-by-a-serious-bug Varning för att man då kan råka ut för ovannämnda bugg om man har otur. En mindre grupp av alla Insiders har fått gå med en särskild grupp som redan nu har börjat testa den stora uppdatering som väntas komma under hösten. Deras byggen kallas för Skip Ahead, "hoppa över" släppet.
 3. Windows 10 Insider-uppgraderingar

  Enligt sidan https://www.windowscentral.com/windows-10-redstone-4-reaches-rtm-milestone har Microsoft bestämt att bygge 17133 kommer att släppas som vårens stora uppdatering (RS4) och det bygget kommer troligen att släppas till Insiders någon gång denna vecka, medan övriga får vänta till 10 april (eller längre).
 4. Ursäkta att jag svarade.
 5. De som svarar i forum kan ju knappast veta om HP har stoppat in någon mer funktion i det programmet under alla år det har funnits.
 6. Se här: https://support.microsoft.com/sv-se/help/924614/how-to-use-the-repair-process-in-the-2007-office-programs https://support.microsoft.com/sv-se/help/924611/how-to-install-the-individual-2007-office-features-or-to-repair-the-in https://www.howtogeek.com/howto/microsoft-office/detect-and-repair-applications-in-microsoft-office-2007/ Fast jag ber om ursäkt, online-reparationen verkar bara finnas i nyare Office-versioner.
 7. Har du prövat med Office-paketets två reparera-funktioner? LibreOffice är nog ett bättre alternativ än OpenOffice eftersom det utvecklas vidare mer. https://www.alltomwindows.se/topic/20739-libreoffice-602/?do=getLastComment
 8. Lenovo Thinkpad X1 Yoga

  Skulle du inte spara pengar för en USA-resa? Det är ju många år sen så nu lär ju deras datorer vara helt igenom kinesiska och några säkerhetsproblem har förekommit: http://fortune.com/2015/12/08/lenovo-solution-center-hack/
 9. Problem med ominstallation av Windows 7

  Japp det är det programmet. Du kan ju också se om du hittar det på HP:s webbplats så att du kan ominstallera det för att få dit den saknade dll-filen. Som det är nu fungerar nog inte programmet alls så på det sättet är det ju ingen skillnad att avinstallera det (mer än att du slipper meddelandet).
 10. Problem med ominstallation av Windows 7

  Det programmet brukar nog inte användas i stationära datorer. Kan något av HP-programmen i listan över installerade program vara den funktionen?
 11. Problem med ominstallation av Windows 7

  AccelerometerSt.exe brukar vara ett HP-program som ska upptäcka om den bärbara datorn håller på och ramlar för att då låsa armen i hårddisken så att den inte skadar disken i kraschen. Leta reda på HP:s webbsidor för support av din datormodell och se om det går att hämta programmet därifrån.
 12. Problem med ominstallation av Windows 7

  Normalt går det att fixa, ibland genom ominstallation av programmet där dll-filen ingår, ibland genom att ta bort någon rest efter en avinstallation. Du får skriva ner hela felmeddelandena (eller göra skärmdumpar av dem).
 13. Problem med ominstallation av Windows 7

  Ja, det gör man i Diskrensning, valet för att rensa systemfiler, och om man inte gör det kommer Windows.old att tas bort automatiskt efter en månad.
 14. Problem med ominstallation av Windows 7

  Kan du se något i Utforskaren som du inte känner igen, t ex två mappar i C:\ som börjar med Windows eller en ny partition (typ D:)?