Cecilia

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 663
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  111

Om Cecilia

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

28 775 profilvisningar
 1. Det är ju just för Home-användare som metod 2 finns på den sidan.
 2. Cecilia

  Helghälsningar

  Trevlig vårhelg!
 3. Skulle kanske kunna vara How to disable pre-launching and pre-loading so CCleaner can fully clean Edge
 4. Enligt https://www.computerhope.com/jargon/e/exprgate.htm stänger man av Express Gate i BIOS.
 5. Jag fick intrycket av att det även är ett bygge för Fast Ring.
 6. Sent i maj, namnet är bestämt till May 2019 Update. https://blogs.windows.com/windowsexperience/2019/04/04/improving-the-windows-10-update-experience-with-control-quality-and-transparency/
 7. ? Har du problem med att Windows kraschar?
 8. Hur försöker du starta felsökningsguiden? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-performance/windows-online-troubleshooting-service-is-disabled/8efd37c9-6a69-4761-b1d4-09edbd7eb42c
 9. Det var ju synd att du inte frågade innan du köpte de två programmen för de är rätt dåliga, sämre än gratis antivirusprogrammet Avast och anti-malware-programmet Malwarebytes t ex. Men eftersom du ska ominstallera Windows spelar det ingen roll. Bästa sättet att vara säker på att Windows 10 blir helt ominstallerat är att ladda ner installationsfilerna här: https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10 Följa anvisningarna för att skapa installationsmedia på ett USB-minne eller en DVD-skiva för att sen starta datorn från den och följa anvisningarna för att installera Windows (se avsnittet Använd installationsmediet ...). Det är meningen att inget som finns på hårddisken nu ska sparas utan när du är klar kommer det bara att finnas själva Windows där. När det gäller hur du ska installera Office beror det på hur du köpte Office. Men visst kan du pröva med att använda "Återställ den här datorn" om du vill.
 10. Att varna för makron är en inställning så om man inte vill ha varningen så får man ändra den inställningen. Annars så vet jag inte längre vad du menar med problem med Word?
 11. Sen några år krypterar ransomware filerna ordentligt och det går inte att dekryptera utan att betala så när det gäller ens egna filer behöver man ha säkerhetskopior. Går det att avinstallera Office och installera det på nytt? Men säkrast är ju förstås att ominstallera Windows och alla program samt sen använda säkerhetskopiorna för att lägga ens egna filer i de vanliga mapparna.
 12. Aldrig hört om Zotero förut men om det lägger till makron så får man ju inte blockera dem om man vill använda Zotero.
 13. Då kan det finnas ett makro av typen AutoExec i mallen Normal.dot. Se under rubriken Word 2007 på sidan http://www.gmayor.com/installing_macro.htm hur man får fram en lista med makron. Finns det något makro där ska man kunna ta bort det.
 14. Makron ligger inuti dokumenten så det hjälper inte.
 15. Cecilia

  Brandvarnare

  Om du nu ska ha den på väggen bör du nog tänka på deras rekommendation: Det är för att röken obehindrat ska röra sig så att brandvarnaren inte hamnar i någon sorts lä av något annat.