Cecilia

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 931
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  123

4 följare

Om Cecilia

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

29 596 profilvisningar
 1. Jag hoppas att du menar på sidan jag länkade till för det är det enda godkända stället. Dubbelkolla att du har säkerhetskopior på allt viktigt. Eventuellt hämta kritiska drivrutiner i förväg och spara på ett USB-minne, visserligen inte så vanligt med sådana problem längre men det är inte kul att stå där efter ominstallationen och sakna nätverksdrivrutiner så datorn inte har någon internetanslutning.
 2. https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10
 3. Du bör använda något som är nyare än snart två år gammalt så du slipper en massa uppdateringar efter installationen.
 4. ? Det finns andra kalkylatorprogram att ladda ner, se tidigare inlägg.
 5. Så den är inte borta i betydelsen att programmet/appen saknas i datorn (som jag trodde) utan den finns men kraschar när du startar den. För en kraschande kalkylator finns det tre förslag på sidan https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/apps_windows_10-winapps-appscat_tools/windows-10-calculator-keeps-crashing/1dc9f284-d55b-41a9-9818-89b227e65d00 Felsökaren för appar, WSResetPress och Reset av den. Ytterligare något tips här: https://support.microsoft.com/en-us/account-billing/fix-problems-with-apps-from-microsoft-store-93ed0bcf-9c12-3df6-6dda-92ec5d0415ac
 6. Vad är det som har hänt i datorn sen den tidigare tidpunkten? Bara så att du inte råkar ut för samma sak igen.
 7. Har du problem med att ladda ner andra appar i Microsoft Store också? Sen finns det ju andra kalkylatorprogram som man kan installera i stället: https://alternativeto.net/software/insect--interactive-scientific-calculator/ https://www.windowscentral.com/best-calculator-apps-windows-10 https://www.thewindowsclub.com/best-free-calculator-apps-for-windows-10
 8. Prövat med olika webbläsare? Prövat med att inaktivera tillägg i webbläsaren? Särskilt annonsblockeringstillägg kan orsaka den typen av problem.
 9. Kommer du åt överkanten? I så fall kan du ju minska där och sen flytta fönstret uppåt dit du vill ha det.
 10. Cecilia

  NYTT ÅR

  Tack detsamma och se här: https://www.alltomwindows.se/topic/19842-helghälsningar/?do=findComment&comment=235538
 11. God Jul! Njut av lugnet och stillheten
 12. Prövade du med en systemåterställning till en tidigare tidpunkt?
 13. Byte av processor brukar göra att man behöver byta moderkort och ibland även RAM-minne. Att kolla att hårddisken är frisk är gratis liksom att ominstallera Windows så de två sakerna är bra att börja med. Därefter kan man byta ut hårddisken mot en SSD.
 14. Du har ovanligt mycket RAM-minne. Jag hade fram till för ett år sen en i3-processor men den var några år äldre och trots SSD i stället för hårddisk så tyckte jag den datorn började bli för långsam för mig för ett drygt år sen.