Gå till innehåll

Cecilia

Moderator
  • Innehållsantal

    7 501
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    252

Allt postat av Cecilia

  1. Cecilia

    Säkring?

    Granska kontakterna noga och se om där finns några brännmärken.
  2. Nu har jag flyttat tråden till Firefox. Då har jag ingen gissning när det gäller varför borttagna mejl återuppstår tyvärr. Det är inte heller något som har hänt mig. När det nästa gång det händer något i webbmejlen som du misstänker beror på Firefox så pröva med att göra om samma sak i ett privat fönster för då kommer automatiskt många tillägg att vara inaktiverade (beror på dina inställningar per tillägg) och Firefox använder inga cachade sidor eller gamla cookies, vilket också kan strula till det.
  3. Räknas webbsidan Outlook.com till Office/365 numera? Det bör ju vara webbmejl det gäller eftersom webbläsaren är inblandad så jag funderade mer på att flytta tråden till ett webbläsarforum. Ledsen för off-topic ovan. Hanterar du dina mejl på någon annan enhet också, typ mobilen? Jag ser att du tidigare har haft en tråd om Thunderbird. Har du slutat att använda det eller andra liknande program? När det gäller dagens problem så förekommer det ju då och då att Microsofts servrar har problem en liten stund.
  4. Platsen kallas för Bottom i bilden som finns i inlägget nedan.
  5. Tack Kan du ge ett annat exempel där detta inträffar? Banker är ju lite speciella med alla säkerhetsfunktion så det vore bra med något annat ställe också. Det löser sig med tiden så ta det bara lugnt så ordnar det sig. För att svara på ett visst inlägg så att du slipper skriva ett namn först så trycker du på texten Citera i underkanten av det inlägg du vill svara på.
  6. Eftersom det verkar handla om problem som inträffar i Edge så har jag flyttat tråden från forumdelen för Windows 11 till Edge. Cecilia Moderator
  7. Jag är ledsen men jag förstår fortfarande inte vad du gör. Kan du ge något exempel på vad "nånstans" kan vara? Eller en skärmbild på hur det ser ut strax innan den stora rutan med lilla texten kommer upp?
  8. Kul @Per-Ola Jakobsson att det verkar ha löst sig och du får gärna berätta mer om vad du har gjort.
  9. På Google TV:s app-sida som du hade en bild på finns det två sökfunktioner dels fältet nedtill och dels förstoringsglaset upptill och du skulle kunna pröva att söka efter Chrome där. Om du inte får något napp där så leta reda på butiken (vet inte vad den kallas för i Google TV men den heter Play Butik i Android-mobiler) se vad det finns för webbläsare att ladda ner där. Men skärmsläckare i själva teven är en helt annan sak så du får kolla i manualen och på Philips supportsidor för teven efter information om skärmsläckare. Däremot kan det finnas en skärmsläckare i Google TV, gå igenom dess inställningar.
  10. Utmärkt att du har kommit på hur det ska vara!
  11. Har du fått ordning på teven och dess anslutningar?
  12. Teven klarar av DVB-T2, DVB-T, DVB-S2, DVB-S, DVB-C och DVB-T2-HD enligt Webhallens specifikation så siffrorna på fjärrkontrollen är väl tänkta för att hoppa till rätt kanal som kommer in via något sånt.
  13. Då får vi höra hur anslutningarna var i Dags fall och hur de skiljer sig från hur den nya teven är ansluten.
  14. Det varierar nog hur man löser det, X-men. Här kan man få teve via föreningens fiber och då har man en särskild box (router-typ) som separerar ut tevesignalen från resten av internetsignalen och sen går tevesignalen via egen Ethernetkabel eller trådlöst nät till teven. Dag: Med hur många kablar var din One Connect Box ansluten förutom strömsladden och den som gick till själva teven? Från vilket/vilka uttag på väggen kom de, bild underlättar? Vad står det på One Connect Box där denna/dessa kablar är/var anslutna?
  15. Kanaler från Telia är väl inte marksända så någon antenn är väl inte inblandad, eller? Däremot kan det vara en särskild utgång på fiberbox, router eller något liknande som är avsedd för tevesignalen.
  16. Menar du en webbplats med ordet "nånstans" alltså att det är när du använder en webbläsare som Edge, Google Chrome mm? Eller är det i appar/program som du ska logga in?
  17. Hur fick din Samsung in tevekanalerna? Vad är det som du har från Telia i lägenheten? Vi kan inte veta vad det är för något i dina uttag på väggen.
  18. Det där är Google TV:s appsida och SVT-appen ser du ut att ha men du behöver skrolla i sidled för att kunna klicka på den. Om inte alla appar som du vill ha är installerade får du installera dem från Google-butiken.
  19. Tråden får vara kvar så att nästa person som undrar samma sak direkt kan läsa hur man gör.
  20. Ja, just den. Men det kan vara dumt att stänga av den om din internetanslutning kostar pengar per nedladdad MB.
  21. Den bild som är i ditt förra inlägg är att markera att det nätverk man använder inte kostar pengar och det ska inte stänga av anslutningen till trådlösa nätverk. Hur ser motsvarigheten till de två senaste bilderna ut i din dator?
  22. I engelsk Word tror jag det var väldigt många år sen man började kunna få markeringar av "felaktig" grammatik så i så fall är det snarast att det sker på svenska som är nytt. Om man inte vill ha det så går det nog att välja bort i Words inställningar. Mer information finns t ex på följande sidor: https://support.microsoft.com/sv-se/office/select-grammar-and-writing-style-options-in-office-2013-and-earlier-d6f9c3e0-2d88-4e6d-ab1e-24296e706fd5 https://support.microsoft.com/sv-se/office/kontrollera-grammatik-stavning-och-mycket-mer-i-word-0f43bf32-ccde-40c5-b16a-c6a282c0d251
×
×
  • Skapa nytt...