Gå till innehåll

wella91

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av wella91

  1. Okej, de jag gjorde var att jag ladda ner drivrutiner till mitt grafikkort (Geforge FX 5200) men när jag skulle installera kom meddelandet "Dessa drivrutiner är äldre än dina aktuella, installera ändå?" Jag tryckte ja. När jag startade upp så fungerade de tills jag skulle logga in, då tangentbordet hade slutat fungera? Testade runt i olika uttag (USB tangentbord) Inget fungerade. Sen testade jag att starta felsäkert läge, inget nytt. Sen "senast fungerande konfurgiration" och då fungerade de helt plötsligt. Omformatering känns aktuellt, hela datorn verkar väldigt ostabil just nu. Men tack för hjälpen så långt, uppskattas mycket, den är igång i alla fall
  2. Det verkar inte fungera. Samma sak att den växlar mellan digital och analog. Men grafikkortet fungerar ju, annars skulle de inte fungera med VGA-läge och felsäkert läge? Några fler tips? Jag har inte växlat något uttag heller.
  3. Hej! Har ett problem som började med att jag kopplade upp bildskärmen till min bärbara och använde som skärm istället, för att sedan trycka in den i datorn igen då den inte fungerade. När jag startar i felsäkert läge verkar de som om den rullar på perfekt med hög upplösning o.s.v. Och när jag startar i VGA-läge så läste jag att den "reset'ar" grafikkortet, och jag fick en upplösning på 640x400px. När jag försöker ändra uppåt så blir den svart igen. När den är i svart läge blinkar den mellan "Digital" och "analog" för att efter ett tag säga "unplugged" eller liknande meddelande. Den verkar fullkomligt ostabil i VGA-läget och skulle gärna vilja ha hjälp inom detta ämnet om något handlat runt dehär förut och kan hjälpa mig skulle jag vara evigt tacksam! Fel på dator? Eller skärmen? Någon inställning? Fattar noll.
×
×
  • Skapa nytt...