Gå till innehåll

HBKsweden

Medlem
  • Innehållsantal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av HBKsweden

  1. ok tack för länken. Vad jag förstår så duger det inbyggda mer än väl till film. Nu en N00B fråga skulle det göra nån skillnad om jag satte i mitt XFX GeForce 8500GT?
  2. Hej tänkte bygga ihop en burk för film och småspel och funderade på detta http://www.inet.se/kundvagn/visa/1194099/2011-12-03 min fråga är behöver jag nått grafikkort eller duger det inbyggda? Hittar inga detaljer om vad det klarar av. Har ett XFX GeForce 8500GT som ligger skulle det kunna vara nått att använda?
  3. kör in Ultimate 64 och kollar hur det funkar.
  4. Jo men då 64 kräver mer ram än 32 kommer jag då märka någon skillnad?
  5. ok så om jag förstår rätt så är det så att om man inte har mer än 4gb i ram är det bara en fråga om säkerhet om man väljer 32 eller 64?
  6. ok. Men får jag bättre prestanda och isf blir den märkbar?
  7. Kanske en n00b fråga men vill ha svar iaf. Sitter med moderkort: Gigabyte GA-M68M-S2P Processor: AMD Phenom II X6, 1055T RAM: 4bg corsair Grafik: Gigabyte Geoforce GT430 1024mb OC Windows 7 32bits Finns det nån anledning att byta upp sig till 64bits? och i så fall varför?
  8. Hej här kommer en fråga från en n00b Funderar på att köpa mig ett nytt grafikkort. Burken jag har är inkopplad till min 46" tv med Win7 och andvänds nästan uteslutande till att Surfa och kolla film med XBCM. Rippar och Konverterar en del film oxå. funderat på att köpa till en Blueray läsare och vill ha ett grafikkort som klara att spela upp både Blueray och mkv i full 1080p upplösning utan lagg. Ett plus vore oxå om Ljudet gick att få ut genom hdmi sladden, vilket inte funkar med mitt geoforce 8500GT som sitter i nu. Så nu kommer frågan vilket kort ska jag invenstera i? Ös på med förslag tack
  9. Jo då det sparas till kortet. Ska köpa en SDHC usbläsare så borde det lösa sig. Hitta en för 20kr på sweburn.com Omega SDHC Memory Card Reader USB 2.0
  10. Jo det kommer upp en lista på kameran. sen står det searching cardreader ett tag sedan slår den ifrån utan att datorn hittat den.
  11. Har köpt en Sanyo VPC-X1200 digital kamera. Sitter ett SANDISK SECURE DIGITAL SDHC 8 GB, jag kopplade ihop den med datorn via usb sladden då ska ju kortet komma upp som en bärbar enhet men kameran söker ett tag sedan slår den ifrån utan att windows hittat den. Nån som har nån koll på vad som är fel? Har Windows 7 64bit installerat
  12. Tack för era tips. Testade som Tub sa och drog ur sladden, startade och stängde ner för att sen starta om med sladden i då installerade den kortläsaren direkt. jag hadde även för säkerhets skull disablat Diskettstation. Tackar, vet inte hur man skulle klara sig utan denna sida, man vore både gråhårig och tunnhårig ;D
  13. Ger upp ??? verkar inte finnas drivrutiner till den nånstanns som funkar med Vista 64bit. i manualen för den står bara " Driver installation: This product does not require a driver in Windows XP as it uses the driver integrated in Windows." och på Godspeed computers hemsida finns bara reklam inga downloads... Nån som vet nån bra o billig kortläsare som funkar till Vista 64?
  14. hittar tyvärr inget i bios. man kan stänga av disketstationen eller ändra typ på den bara men inget om kortläsare :/
  15. köpt nytt moderkort asus p5gc-mx/1333. Efter montering och instalation av Vista 64 så funkar inte min kortläsare (godspeed usb 2.0 6in1 cardreader), däremot har jag plötsligt en disketstation i enhetshanteraren. hittar inga drivrutiner nånstanns på nätet och den info jag hittar är att drivrutinerna ska ligga i windows och jag då alltså inte ska behöva instalera...men varför blir den då en disketstation, som inte enns finns på min dator? och hur ska jag instalera när jag inte hittar drivrutiner varken på nätet eller i vista? den sitter förövrigt i usb kontakt på moderkortet inte i diketstations kontakten. Vore tacksam för hjälp.
  16. Tack för hjälpen. Det verkar som det löste sig efter besöket på fujitsusidan.
  17. Jo då "städade" med ett par olika progs bla Registry Mechanic v7. Men det löste inte problemet så jag formaterade och instalerade om XP vilket löste allt ända tills jag instalerade SP3 igen och problemet kom tillbaka.
  18. Det sker nog mest när jag ska starta ett nytt progam eller nått så enkelt att jag klickar i favoriter i explorer. Men ibland låser den sig bara ändå utan att jag sitter vid datorn.
  19. Sitter med en Fujitsu Siemens Intel P4 1024 ram med XP Home editon. Mitt problem är att datorn låser sig efter att jag uppgraderade till SP3. Ibland kan det ta nån minut och ibland ett par timmar men för eller senare låser sig burken alltid, vilket är väldigt irriterande.
×
×
  • Skapa nytt...