Gå till innehåll

a2flisa

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av a2flisa

  1. Som rubriken lyder! Ska det verkligen behöva vara så många igång? ??? [XPH sp2]
  2. Naej, tyvärr det fungerade inte med msconfig-grejjen Ingenting ändrades. Sen tappade jag sugen ett tag. Nu har jag dock "pillat" lite igen :-[ Så nu är jag tillbaks där jag startade, dvs får meddelande om att filen kan inte hittas etc (helpctr.exe). *sucka*
  3. Fortsätter att försöka lösa problemet (ej klarat det ännu) men jag hittade en sida hos Microsoft http://support.microsoft.com/kb/888018 med en "registerfix" som gjorde att nu får jag inte upp nån ruta längre med att "Det går ej att hitta etc..." Nu visas bara timglaset i några sekunder, men sen inget mer Och systemåterställning fungerar nu iaf om jag inte försöker gå mer än några dagar tillbaka...??? Vet dock inte hur det kommer sig. Suck!
  4. Ok jag får väl försöka med det då (dock osäker på om reparera finns på återställnngsskivorna). Licensnyckeln är det koden i botten på datorn (laptop)?.
  5. Med enbart msconfig eller msconfig.exe får jag bara felemeddelande enligt ovan filen hittas ej... etc. Med hela söksträngen ...helpctr.exe så händer absolut ingenting, utom att Kör-rutan försvinner, sen ingenting-nada. Funkar ej heller med varianten ctrl+alt+del enligt works förslag, dvs ingenting utom att Skapa ny aktivitet-rutan försvinner. "dags för system reparation" Vad innebär det? Ska prova med systemåterställning återigen, kanske den funkar denna gång Har två städprogram (Registry Easy v3.0 från registryeasy.com och Advanced WindowsCare V2 (v2.7.2.850) Personal från Iobit.com som jag båda använt många ggr utan svårare komplikationer, men på nåt vis har jag väl missat och blurrat till det. Om jag ska gissa så är det Registry Easy som sabbat inställningarna. Edit: Försökt med återställning återigen, och återigen går daorn igenom hela processen (som det verkar, inkl omstart av datorn) men slutresultatet detsamma - får meddelande om att ingen systemåterställning gjorts!
  6. Tack för att du hjälper mig -> C:WINDOWSpchealthhelpctrbinarieshelpctr.exe = [glow=red,2,300]Händer ingenting i Kör[/glow] -> C:WINDOWSpchealthhelpctrbinariesmsconfig.exe = [glow=blue,2,300]Öppnar msconfig i Kör[/glow] What now? Kan ej hur man "pysslar" med registret (bara sabba det, tydligen...)
  7. Provat Felsäkert läge: Hjälp och support startar ej, däremot hittar jag den då under Tjänster. Edit: Nu hittar jag den under Tjänster även i Normalläget... Går ej att starta helpctr.exe i Kör (i "Normalläget"). Meddelande: "Det går ej att hitta helpctr.exe.Kontrollera att du angav rätt namn och försök igen..." Etc. Vid sökning efter "help* filer" kommer dessa upp: se bifogad fil. PS Nu fungerar dock automatiska uppdateringar från ms iaf. Vet inte om jag lyckats gnm mina försök att fixa felen eller...?
  8. Tyvärr har jag på något sätt lyckats städa lite för mycket (tror jag) och kan nu inte starta Hjälp och support, kan inte göra systemåterställning, Automatiska uppdateringar från microsoft funkar ej heller och - antar jag - en hel del andra saker. Vet ej riktigt när detta skett! När jag försöker starta Hjälp etc... får jag felmeddelande: helpctr.exe kan ej hittas (men den finns på rätt ställe). Vid försök att starta Systemåterställning så går den igång och verkar köra hela processen inkl att datorn startas om, men när det är färdigt så meddelas att ingen systemåterställning gjorts! Provat så långt tillbaks som datum finns. Provat att gå via Administrationsverktyg-Tjänster men hittar inte Hjälpfunktionen där heller! Nån som kan hjälpa :'( XPH & SP2
×
×
  • Skapa nytt...