Gå till innehåll

Peter2meter

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Peter2meter's Achievements

(1/8)

  1. Lånde en maxtor disk idag..allt verkade frid å fröjd... Vista startade om .. efter 18 min snurrande av linjerna så startade den om med maxtor disken... .. stängde ner vista i med gamla disken.. lät den gå 18 min c:a sen så var det nära att den skulle gå igång. trodde jag.. den hängde sig istället.. i med maxtor disken igen för at se om min samsung kunde vara slav.. maxtor startar inte heller längre... verkar vara fel på mammakort eller vad tror ni?
  2. Har nu tagit med disk till polare installerat vista på den utan problem. Provar nu en ominstallation utan frontkontakter i. Ska på lördag testa installera om den med ett grafikkort i se om det är problemet.
  3. Hejsan Har fått hem min nya hårdvara till datorn. Installerar Vista 64bit, hinner se skrivbordet i 10 sek sen så startar datorn om. Efter omstart så stannar den vid där det rullar på streck nere i mitten, vet inte hur jag ska beskriva. Sen så händer inget mer den bara tuggar på med strecken som rullar på. Kör en reset väljer att starta i felsäkert läge..då börjar den ladda filer men fastnar på crcdisk.sys... Har provat installera om flera gånger. Testade tillslut med att installera Windows xp. Det funkar hur bra somhelst. Snälla finns det någon som kan hjälpa mig.. Är det hårdvarufel tror ni? Har testat att ta ur varje minne och testa dom var för sig... men ingen skillnad... Eftersom xp fungerar galant så borde väl vista va med i leken? Har bara nya saker inkopplade .. Hoppas på bra hjälp.. Har stoppat in följande i datorn: Processor: Intel Core 2 Duo E6850 3.0GHz 1333Mhz Socket LGA775, 4MB, BOXED m/fläkt Moderkort: MSI G33M-FI, G33, Socket-775, DDR2, m-ATX, GbLAN, Firewire, PCI-Ex16 Minne: Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 4096MB CL5, Kit w/two matched CM2X2048-6400 Dimm's Hårddisk: Samsung SpinPoint F1 750GB SATA2 32MB 7200RPMNätaggregat: Tagan 420W med 24A på +12V //Peter
×
×
  • Skapa nytt...