Gå till innehåll

Sambal

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Sambal's Achievements

(1/8)

  1. Tack, jag har provat byta från Västeuropeisk (ISO 8859-1) till Unicode (UTF8). Men då påverkas endast bodyn och inte ärenderaden. Dessutom försvinner alltså tecknen även när jag skriver till mig själv... Fler förslag? Gärna från någon som kör Thunderbird mot Comhems mailservrar. Kanske ligger felet där?
  2. För ett tag sedan försvann de svenska tecknen i ärenderaden i nästan alla inkommande mail och även utgående. Har försökt leta efter något inställningsfel men inte lyckats. Är uppkopplad mot comhem.se. Använder Thunderbird 3.0.4 under Win7 Home. Hoppas nån kan hjälpa mig? Det ser så konstigt ut med "vrmte" i stället för "vårmöte"...
  3. Tack Venoms! Men din batfil löser kanske ändå inte mitt behov. Jag har i dag visning av de 15 senast använda dokumenten. Jag vill att alla 15 alltid ska vara endast .doc och .xls-filer. Finns det verkligen ingen möjlighet att lägga in en sträng i registret? Eller kan jag i stället öka på antalet filer som visas? Dessutom tyckte jag sista raden i bat-filen så lite konstig ut. move c:recenttemp*.*. Borde det inte åtminstone vara ett mellanslag före sista punkten...?
  4. Javisst är det så man gör. Högerklicka, välj Öppna med, välj Visningsprogram för bilder och fax (som jag inte har som standard för jpg). Och väl där kan man sedan få alla utskriftsalternativen! Tack för hjälpen!
  5. I dag skulle jag använda den förträffliga möjligheten att skriva ut 2, 4 eller fler foton på ett och samma A4-papper. Men det gick ju inte alls! > Som vanligt så högerklickade jag på en jpg-fil i Utforskaren och valde Skriva ut men då startade ImageViewer (eller nåt sånt) och skickade utskriften direkt till skrivaren utan att jag fick möjlighet att välja någon som helst inställning! När blev det så? Har Bill Gates skickat ut det i någon Update? Hur backar jag till förra läget? Hjälp!
  6. Jag använder ofta länken till Senast använda dokument. Men jag blir tokig på att mina word- och excelfiler försvinner så fort bland alla pdf, jpg och gif som jag aldrig vill återvända till! > Hur gör jag för att begränsa Senast använda dokument till att endast visa doc- och xls-filer?
×
×
  • Skapa nytt...