Gå till innehåll

SannaPanna86

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av SannaPanna86

  1. Jag undrar om det går att byta färg på aktivitetsfältet i Vista, och hur i sånna fall? ???
  2. Jag tror inte det är meningen att jag ska ha Vista, för varje dag är det något som försvinner. I går när jag startade upp så var Växla mellan fönster och Visa skrivbordet borta från snabbstarten, men det är åtgärdat nu tack vare några hjälpsamma människor här på forumet. I dag startade jag upp datorn och upptäckte att mappen Tillbehör är borta från startmenyn! Är det någon som kan hjälpa mig att få tillbaka den dit, och gärna förklara vad det är som händer med datorn? Jag har Windows Vista Home Premium
  3. Tack så jättemycket för all hjälp, nu är den där igen
  4. ahh, tack så jättemycket för hjälpen Men för att vara riktigt pestig, genvägen som jag gjorde till skrivbordet öppnar mappen skrivbordet, finns det inget sätt att ändra den så att det "tar ner alla fönster" istället, så att man ser skrivbordet, eller hur man nu ska förklara det?
  5. Hej alla! Jag har en ny dator, som jag har Window Vista Home Premium på, jag har haft den i ett par dagar och det har fungerat relativt bra. I dag när jag startade upp den så var allting dock borta från Snabbstart. Jag har ju kunnat få dit det mesta, men knapparna för att växla mellan fönster och visa skrivbordet är borta. Jag har läst något om att "Visa fönsterminiatyrer" ska vara ikryssad, men för mig är den bara grå, och då har jag ändå kontrollerat att jag har aktiverat Aero. Jag bockade för säkerhetsskull av Aero, och sen slog jag på den igen, men ingen skillnad. Hur får jag tillbaka knapparna??? ???
×
×
  • Skapa nytt...