jarru

Medlem
 • Innehållsantal

  1 341
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  8

6 följare

Om jarru

 • Rank

 1. Host host,, in mint condition ? Edit : joo, nu finns den också
 2. Som Salming skulle ha sagt,, byt kalsonger
 3. Det ser stilrent ut iaf, även utan sjabbel.
 4. OT, men varför skulle x vara bättre än y (eftersom z finns) ?
 5. Det verkar vara strul med hur du öppnar / kör filen. Jo,, du kan av vad jag kan se öppna " WindowsInstallerDefault.reg " i Anteckningar.. Inlägg #15 Gör samma sak igen, alltså öppna den i Anteckningar. I Anteckningar,,, gå till menyn "Arkiv / Spara Som,,," Spara filen som ,,, Filnamn : WindowsInstallerDefault.reg ,,, Filformat : Alla filer. Spara inte som Textdokument (*.txt) och kolla var filen sparas, enklast är kanske på Skrivbordet. Det ska dyka upp en ny ikon med "turkosa tärningar" på Skrivbordet. Högerklicka på på den nya ikonen,, finns "Slå samman" ( med fet stil högst upp i
 6. Reparerade länken i inlägg #25 : http://support.microsoft.com/kb/980486 Jo, Har Windows "default" inställningar på allt. 2 Tunnelanslutningar, ISATAP och Teredo, som är frånkopplade. Om du inaktiverar Teredo, ska tydligen ISATAP "ta över". Här finns en workaround med 6to4 : http://www.ditii.com...er-you-restart/
 7. Har du kikat här ? : http://support.microsoft.com/kb/980486 Du har inte råkat att aktivera ? : "Du aktiverar funktionen trådlösa lösningar nätverk att använda virtuella WiFi-funktionen på datorn" Jag har för mig att det finns en Fix/KB för problemet med att det automatiskt skapas 6to4 adaptrar, ska ha kommit ifrån Windows update. ? Använder själv både IPV4 och -6 trådlöst,, har inga problem med 6to4 adaptrar.
 8. Bra att det fungerar. :-) Vet inte hur det kommer att funka mot nätet om/när IPv6 används, om du inaktiverar IPv6. IP adresserna med IPv4 har nog tagit slut vid det här laget. Routern kanske omvandlar IP protokollen ? Lägg upp filerna eller länka, kan vara någon annan som har problem med samma sak.
 9. Du har nog kollat det mesta, men detta kanske kan hjälpa: Gissar på att det strular med IPv4 och IPv6. Har du provat med att inaktivera "Teredo Tunneling" ifrån den bärbara eller ifrån samtliga datorer ? I enhetshantararen KAN det dyka upp en "jäkla massa nya" nätverkskort eller 6-4 adaptrar. Kolla med "Visa dolda enheter" i enhetshanteraren.
 10. Var inte ledsen,, FBK kommer igen
 11. Jag vet inte ens vad skriva
 12. Vilket jäkla skåp ? Periskop över isen ?