Gå till innehåll

duffs

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av duffs

  1. Ååh gud, nu funkar allt som det ska! Får tacka er alla, som hjälp till Egentligen skäms jag att berätta vad felet var, helt seriöst det är jätte pinsamt.. Förr när jag försökt bootat direkt från CD:n så hacka det lite i början , och jag orkade inte vänta så jag sket i det.. Nu när jag testa igen , och verkligen vänta ... Så funkade , känner mig jätte dum. men tack ännu en gång !
  2. ghost, hur menar du med bootar från skivan? Nu låter jag säkert helt dum , aja
  3. DimensionX sorry att göra dig besviken , funkar tyvärr inte
  4. Mjodu , får väl testa med dem hemsidorna också (; , får väl också tacka dem som försökt hjälpa till , tacktack. (;
  5. testade ÄNNU en gång, det stod "Det gick inte att utföra den begärda åtgärdan på den valda partitionen. Den här partitionen innehåller temporära installations filer som krävs för att slutföra installationen"
  6. Formaterade om, .. Det gick ej att ta bort partioner, stod något om att "filerna som skall kopieras finns på den partionen. "
  7. Hon* Nu när jag ska formatera, ska jag satsa på snabb eller fullständig?
  8. Tack för länken till det programet DimensionX , får ta och testa lite senare. Tänkte formatera om datorn ännu en gång och fullfölja instruktionerna på länken plun gav mig, får se om det funkar. Skadar inte om jag testar.
  9. Jag har testat med att ta bort partitioner, men det funkade inte :S:S .. Jag har 225gb i minne, men 170 är använt, det är vad det står iaf. :/
  10. Hej, min dator har blivit helt retarded, den laggade, funkade bara när den känner för det och ja. Jag ansåg att det blivit **** störigt, jag skulle vilja formatera om hårdisken, rensa allt som finns på hårddisken.. Jag testa att köra det vanliga, in med XP SP2 skivan, följa instruktionerna och formatera om, visst så går datorn snabbare ,.. men mitt minne är nästan fullt, och har tydligen inte rensat hela hårddisken., (jag gissar på att alla mina gamla filer finns kvar på datorn) ,.. men det går inte att hitta filerna? , har sökt, kollat igenom varje mapp, och det som finns på datorn nu överskrider ej 50gb, men ändå så är minnet nästan helt fullt.. Jag är inte världsbäst på att förklara, får ursäkta det.. Så jag hade gärna velat rensa hela hårddisken, på allt.. Någon som kan hjälpa mig och förklara på minst okomplicerat sätt hur jag ska göra det ? .. /Tack på förhand.
×
×
  • Skapa nytt...