Gå till innehåll

Coughsyrup

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Coughsyrup's Achievements

(1/8)

  1. Så här säger Acer när jag frågade dem: [tt]De drivrutiner som följer med datorn stöder både 32- och 64-bitars Vista, skulle det vara något som saknas för 64-bitars så finns det på vår supportsida. http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_6920G.html I dagsläget levereras denna bara med 32-bitars Vista från fabrik så vill man köra 64-bitars får man uppgradera detta själv. Hälsningar Acer Sweden AB [/tt] Riktigt korkat alltså, för att inte säga idiotiskt. "Kunden har alltid rätt" - knappast hos Acer.
  2. Tack för svaret. Är jag jobbig om jag skulle be dig utveckla det lite? Har du möjligtvis egna erfarenheter som talar för att det skulle fungera?
  3. Hej alla, jag funderar på att köpa en laptop från Acer. Den levereras med 32-bitars Vista Home Premium förinstallerat, vilket betyder att jag inte kan utnyttja 4 GB RAM-minne. Köper jag den vill jag isåfall omgående uppgradera Vista till 64-bitarsversionen av Home Premium. Min fråga är om jag kan stoppa in en Home Premium-skiva med 64-bitarsversionen, installera det och använda samma 32-bitarsnyckel som följde med datorn? Alla tips och svar uppskattas!
×
×
  • Skapa nytt...