bmalm

Medlem
 • Innehållsantal

  59
 • Gick med

 • Besökte senast

Om bmalm

 • Rank

 • Födelsedag 1941-11-07

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Linköping
 1. Nu har jag använt G DATA InternetSecurity 2009 över en månad och det fungerar helt utan problem. Därmed anser jag att problemet med tappad Internetkontakt är löst! Glocalnets Säkethetspaket = F-Secure fungerar inte ihop med mina program!!??
 2. Jag stängde av brandväggen i F-Secures säkerhetsprogram och använde Vistas egen i stället, men det hjälpte inte, så nu har jag kastat ut F-Secures säkerhetsprogram helt och hållet och i stället installerat G DATA InternetSecurity 2009 och det fungerar utan problem! Jag hade kämpat i flera månader med assistans av Glocalnets experter utan att få ordning på det hela och då gav jag upp!
 3. Jag avinstallerade F-Secure med ett speciellt avinstallationsprogram som skulle ta bort allt och installerade det igen, men det hjälpte inte. Då tog jag bort det igen och kör nu bara med Vistas egen brandvägg och Defender, inget virusprogram för tillfället. Nu har jag inte haft ett enda avbrott på fyra dagar, så det verkar vara F-Secure som är boven. Programmet fssm32.exe har versionen 7.50, men det finns en version 7.60 på en tempkatalog som kanske skulle kunna hjälpa mig, men jag har inte lyckats installera den i brandväggskatalogen. Hur ska jag göra det?
 4. Omstart av modemet hjälpte inte heller! Jag har också försökt att reparera nätverkskontakten, men trots att reparationen lyckats enligt programmet fungerar den fortfarande inte. Jag har haft två avbrott redan idag! Hjälp någon!
 5. Jag har ett Thomson Speed Touch 516 modem och ingen router utan Ethernetkabeln går direkt från mitt nätverkskort (Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC) till modemet. Drivrutinerna till nätv-kortet är de senaste. Jag har inte friskrivit fssm32 från problemet. Jag har däremot frågat en servicetekniker på Glocalnet om det kan ha nägot med mitt problem att göra. Något svar har jag inte fått ännu... Eftersom jag inte har märkt någon seghet hos datorn trodde jag inte att den omtalade indexeringen var något problem. Vad har fssm32 för funktion egentligen? Jag ska prova med att starta om m
 6. Jag har inte aktiverat Google-search. Jag har inte märkt att datorn är segare just innan detta inträffar. När det har hänt, är Internetkontakten permanent borta tills jag startar om datorn.
 7. Det händer att en skylt: "fssm32 har slutat att fungera" kommer upp. Jag kan inte säga att det händer samtidigt, men det är möjligt. Jag tror att detta är ett F-Secure-program, dvs. tillhör brandväggen?
 8. Ibland när jag försöker gå till någon Internetsite händer ingenting. Om jag då gör en "ping localhost" så hänger den också. Jag har försökt att reparera nätverksuppkopplingen och då säger Vista att den är reparerad trots att den fortfarande inte fungerar. Jag måste starta om datorn och sedan fungerar det som det ska. Detta inträffar nästan varje dag och har gjort så ett par veckor. Jag märkte det först på att mitt säkerhetsprogram (Glocalnets säkerhetspaket = F-Secures) sade att det var fel på Virusskyddet eller på den automatiska uppdateringen eller något annat, men det var Internet-förbindel
 9. Adobe Flash Player 9.x version 9.0.124.0 är säker, men filen C:WindowsSystem32NPSWF32.dll har version 9.0.47.0, vilken är osäker. Jag har uppgraderat till 9.0.124.0, men den osäkra filen finns ändå kvar. NPSWF32.dll av version 9.0.124.0 finns i C:WindowsSYSTEM32MacromedFlashNPSWF32.dll. Kan jag bara ta bort den gamla filen C:WindowsSystem32NPSWF32? Den används kanske inte? Secunia och F-Secures hälsocheckar rapporterar båda att jag har en farlig version av Adobe Flash Player 9.x!!