bornor

Medlem
  • Innehållsantal

    84
  • Gick med

  • Besökte senast

Om bornor

  • Rank

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Stockholm
  1. Tack Cecilia, Det var norton som "spökade" Jag gjorde just en live update och nu fungerar Internet Explorer igen.
  2. Tack igen e-son. Nu har jag även provar sfc /scannow och andra alternativ från länkar du tipsade om, men tyvärr ingen förbättring IE fungerar inte alls utan bara kraschar på engång. Jag har även gjort systemåterställning från tidigare dagar men nej. Så nu är det väl bara att installera om datorn från början.
  3. Tack e-son för snabbt svar. Jag har provat ditt förslag och startat om datorn, men tyvärr ingen förbättring.
  4. Helt plötsligt startar inte Internet Explorer 11 i Windows 8.1. Först i morse startade IE, efter några minuter så slutade IE att fungera, vill inte starta. Jag får bara dialogrutan "Internet Explorer har slutat att fungera". Jag har gjort systemåterställning, inaktiverat och återaktiverat Internet Explorer 11, men fortfarande samma problem. IE 11 fungerar inte. Vad göra?
  5. Är det ingen som kan tipsa om detta?
  6. Nu har jag trixat och sökt på nätet en del och kommit fram till att det troligtvis är fel i BIOS på servern. Hur kommer man åt serverns BIOS. Enligt instruktionen jag hittade på HP:s hemsida så skulle man få fram en felkod m a a led-lamporna på framsidan. Lampa ett lysrer grön (power) lampa två lyser grön (nätverk) lampa tre blinkar först rött dean blinkar hela tiden grön. När jag försöker tyda vad HP skriver om felkoderna så tolkar jag det som att det är något med BIOS. Det händer inget när man på framsidan försöker trycka på den lilla resetknappen i det lilla hålet på framsidan. Lite mer in
  7. Jag har plockat ur systemdisken och kontrollerat den i annan dator den är ok. Efter det så startade jag med bara systemdisken, Fortfarande samma sak. Vad gör jag nu? Är det bara att slänga servern? Reparation lönar sig väl inte? Borde inte "sista" indikationslampan sluta blinka? Kan det vara som så att boot-sektorn är skadad? Eller kan det vara något annat tekniskt problem? Någon som har förslag?
  8. Hej, Hur gör man en server restore. Alternativt om jag nu byter systemdisken hur installerar jag då programvaran från "Restore-skivan" som följde med. När jag sätter in "restore-skivan" i pc:n så säger den att jag ska starta om datorn, och jag förstår inte riktigt varför? Finns det då inte risk att den vill formatera något på "huvud-pc:n? Hur gör man? Jag har inget på servern som "måste sparas" det finns andra backup:er på det viktigaste.
  9. Hej, Helt plötsligt hade jag inte kontakt med min WHS 490EX. När jag startar om den så blinkar "sista" lampan men jag får ingen kontakt. Indikationerna för hårddiskarna lyser inte. Jag har försökt starta om flera gånger men hjälper inte. Den fungerade senast igår kväll ca 20.00 men i norse ingen kontakt. Servern är alltid påslagen. Vad jan ha gått snett?
  10. Är det någon som vet om man kan installera Windows Home Server 2011 64-bit på denna maskin? Se rubriken.
  11. Testprogrammet kört. Inget fel på hårddisken. Glömde att nämna att det är en Western digital hårddisk Caviar Black
  12. Hej Cecilia, Hårddisken är alldeles ny (1 månad) och så här var det för början. Jag har laddat ner Western digitals testprogram. Men det tar ett tag att göra backup först. Jag får återkomma senare i veckan, efter testen.
  13. Hej Cecilia, Jag har tagit ur och satt tillbaka kablarna enligt ditt förslag. Men tyvärr ingen skillnad. Framförallt dyker problemet upp efter en defragmentering av hårddisken.
  14. HP SupportDet är en Hp Pavilion 9363 Senaste Bios är uppdaterad sedan länge
  15. Ibland när jag startar om datorn får jag föjande meddelande "Operating System not found" insert boot-media. Stänger jag av datorn och sätter på den igen så startar den helt ok. Detta inträffade i samband med att jag bytte ut den gamla hårddisken på 750gb till en på 1000gb. Detta inträffar "bara" ibland.