Gå till innehåll

Davidofff

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Davidofff

  1. jag tror att min kompis har den skivan, ska kolla me honom imon men ifall det inte funkar så ska jag testa de du skrev. Tack så mkt för hjälpen ;D ;D ;D
  2. kan det vara ngt på denna sida, och isåfall vad? http://support.fujitsu-siemens.com/COM/sup.../downloads.html
  3. grejen me mit moderkort är att Chipset och Southbridge är från intel men moderkortet är siemens modellen på Chipset : i865P/PE/G/i848P (så står det iallafall på CPU-Z) medellen på Southbridge : 82801EB ICH5 intel e båda då... modell på LPCIO (ingen aning ifall detta är till nytta) : LPC47B357 (modell SMSC) det sitter fast i moderkortet och det funka innan, jag installerade om windows och tog bort allt på datan, men de funka innan.
  4. det var det absolut första jag gjorde men det finns inga audio drivers där... bara massa grafik drivers
  5. den dampar också... står bara samma sak när jag ska installera Sound Max
  6. operativ system e XP och jag har en fujitsu siemens 600 moderkortets modell är S26361-D1627
  7. aa sound max heter de xD men tack för hjälpen, ska testa de där me system32.inf filen... men va ska jag göra me den??
  8. Hej Jag har läst några ämnen här om just detta och jag hittar inga drivrutiner till mitt ljudkort Intel 82801EB ICH5 problemet är att jag har testat alla lösningar jag har hittat, men mitt ljudkort verkar inte gilla det. t. ex. så funkar inte Realtek AC 97 Audio det funkar helt enkelt inte, och när jag ska installera audio max eller vad det heter så står det att jag ska starta om datan och testa igen eftersom den inte hittar maskinvaran men det funkar inte heller utan det står bara samma sak igen "Det gick inte att hitta drivrutinen! Starta om datorn och lör installationsprogrammet på nytt!" igen... HJÄLP!!
×
×
  • Skapa nytt...