Gå till innehåll

salco

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

salco's Achievements

(1/8)

  1. Befinner mig i mexico med en relativt nyinkopt Acer Aspire one och igar sa vagrar datorn att starta. kommer till XP bootskarmen da jag far en blaskarm som sager att jag har en UNMOOUNTABLE_BOOT_VOLUME Da jag inte har en cd lasare pa burken sa behover jag nu hjalp med att skapa ett fungerande bootbart usb minne.. har letat som en tok men utan lycka. Tack pa forhand..
  2. Hej igen.. tack för all hjälp. Har avinstallerat SP1 betan och problemet är borta. Något som är lite anmärkningsvärt är att jag laddade hem senaste versionen av SP1 och körde igång installationen när jag hade betan kvar och får svaret att jag redan har SP1 installerat, varför känner inte vista av vilken version som är installerad och isåfall inte uppmanar mig att installera den skarpa versionen.. Inte så imponerande microsoft.. tack igen alla
  3. version .744 tror det kan vara en beta kanske?
  4. Kör en gateway notebook som jag köpte i USA för lite mer än ett årsedan helt lagligt på en stor datorbutik, kör Vista home premium SP1. Har precis fått liv i datorn igen efter att nätdelen dog så nu när jag är inne i vista kommer det upp en varning efter ca 30 minuter efter uppstart o säger att min activation av min licens har gått ut och att jag har "noll timmar" på mig att göra backup på mina filer och ber mig att uppgradera till en annan vista version.. Sedan startar datorn om och hela processen upprepas igen, börjar bli ganska störande. kan det vara så att jag har köpt en dator som bara har lite mer än ett års licens eller har det hänt något knass med vista?? Någon som känner igen problemet?? ska försöka att lägga upp en skärmdump när det händer igen.. Tacksam för hjälp..
×
×
  • Skapa nytt...