Gå till innehåll

guten

Medlem
  • Innehållsantal

    24
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Från
    Ångermanland!

guten's Achievements

(1/8)

  1. Tack för bra hjälp!
  2. guten

    Underliga mappar

    Jag har fått upp två mappar på skrivbordet och i mappen dokument som återkommer så snart jag lagt dom i papperskorgen. Det är mapparna ΩWGUA.Bin och !WGUA.Bin. De är fyllda med filer som t. ex. säger:This is a critical resource file used by WatchGuard Universal Agent. Vad är det? Hur tar jag bort det?
  3. guten

    XP uppstart

    Jag har rensat och rensat. Kört regcleaner och regbooster låtit panda och spybot kolla datorn men har samma fel ändå
  4. guten

    XP uppstart

    Mitt problem är lite underligt, tycker jag. När jag startar XP (pro) så finns inga fel eller underligheter fram till loginskärmen. Om jag skriver in mitt login genast och trycker på enter startar Windows upp alldeles OK, förutom en underlighet! Jag får inga ikoner intill klockan! Inte en enda! En del av dessa behövs. Om jag istället väntar minst tre minuter vid loginbilden, startar allt upp som det ska. Vad förorsakar detta tro? Jag har XP SP3, IE8, 2G minne, 250G HD (25% fyllt).
  5. Jag måste få göra ett litet tillägg till min följetong om förlorade ikoner invid klockan (se mina trådar längre ner): Detta är ett märkligt problem. Om jag stannar upp vid login och låter datorn stå i 3 - 5 minuter innan jag loggar in då komme ALLA ikoner fram precis som dom ska. Har jag det minsta bråttom går det på tok.
  6. guten

    Trögt!

    E-sons antagande om buggar tror jag på. Jag skall kolla vidare med microsoft. Att ta bort Spy-Bot finns inte i min värld! Den har räddat mitt register mer än en gång! Jag kör som administratör på mitt konto, att göra en total återställning kanske kan vara ett försök värt att utföra. På MS hemsida finns det, som jag kan finna, endast instruktioner om hur man tar bort IE8 så även MS har insett att IE8 var ett stolpskott verkar det som.
  7. guten

    Trögt!

    Varför tar det tio sekunder för IE8 att starta upp? IE7 kom direkt. Även ny adress tagen från favoriter tar tid liksom ny flik. Det blir alldeles tyst i tio sek. ingenting verkar hända, ingen blink på HD-lampan.
  8. Tänka sig! Efter senaste uppsateringen och fixar från Microsoft fungerar allt som det ska igen! Än är inte slutet nära! (tror jag)
  9. Det är C-pen20(nödvändig), säkerhetscertifikatet för banken, HP-skrivarikon, SpyBot Teatimerssymbol(användes vid uppdateringar), Panda(användes för att starta självdiagnostik), rainlendar kalender, nätverksikonen och högtalarikonen. Det tråkiga är att det är bara C-pen, Panda och SpyBot-ikonerna som kommer upp vid reparation. Dessutom måste denna Taskbar rep. köras vid varje omstart. Det blir en hel del pyssel då den bl.a stänger av snabbstartfältet och stuvar om bland dessa ikoner.
  10. Tack e-son, detta lilla program tog fram häften av mina ikoner. Få se om jag kan lura fram resten också. Det är speciellt ikonen för c-pen20 som behövs när man skall ställa om läslägen, utan den ikonen kan jag inte använda pennan fullt ut, men som tur var kom den fram nu. Gott att ha specialister där ute i cyberrymden som ideellt ställer upp och hjälper oss okunniga. Själv är jag en hårdvaruman (gällande data alltså).
  11. Jag försöker igen och hoppas på tips om mitt problem. Alla ikoner utom klockan och nätverksikonen har försvunnit. Alla program relaterade till ikonerna är igång. Om jag t.ex. går in via kontollpanelen till ljud och ljudenheter och klickar bort "visa volymikonen", klickar "verkställ", klickar i "visa volymikonen" och "verkställ" så finns den på startlisten där den skall vara. Vid nästa omstart är den borta igen. Vad är felet???
  12. Nu har det blivit ännu roligare... Ibland (en gång av fem ca) startar ALLA ikonerna upp men oftast bara en till tre (det ska vara 8) Vad i ...???
  13. Snabbstart är aktiverad. Det som ligger under snabbstart är till vänster invid startknappen. Det är ikonerna till höger intill klockan utom nätverksikonen som saknas. Alla program som finns där har startat och fungerar. det jobbiga är att inte kunna klicka på dem för att konfigurera olika saker. De som inte syns längre är Spy-Bot resident, Cpen 20, Panda resident part, HP toolbox och några till. Någonstans fanns de i registret misstänker jag, men var, och hur får man igen dom? Är ominstallation enda vägen?
  14. Pil??? Jag har inte "dölj ikonerna" aktiverat.
  15. Jag tog emot en uppdatering av Microsoft .net. Efter omstart fanns bara klockan kvar i startlisten till höger. Där skall finnas en massa saker man behöver som t.ex. ikonen för virusprogrammet, ikonen för skrivaren, läspennan, mm. Var är dom? Hur får jag igen dom?
×
×
  • Skapa nytt...