Gå till innehåll

CarlAn

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av CarlAn

  1. Här i forumet så hanteras alla smileys och ikoner som bilder på web-sidan. Därför kan du "Spara bild som...". Inne i MSN är det annorlunda så där kan du endast lägga till smileys som andra skickar till dig (högerklick - Lägg till). Jaha :-/
  2. Jag är osäker på hur du menar... !? Jag vet inget annat sätt att visa Emotions/Uttryckssymboler än via MSN... När man väl en gång importerat bilderna i MSN så har jag ingen aning om hur man plockar ut dem igen. Jag menar så att här på forumet kan man ju högerklicka på en smiley och sedan "spara bild som...". Så vill jag kunna göra med msn-smileys. Så att dom är i t.ex. .gif format eller något annat bildformat.
  3. C:UserswhoeverAppDataLocalMicrosoftMessengerwhoever@msn.comObjectStore Där ligger fem standard foldrar (Backgrounds, CustomEmoticons, DynamicBackgrounds, UserTile och Winks3) När jag senast flyttade in i en ny PC så kopierade jag in hela foldrarna UserTile och CustomEmoticons så jag fick behålla mina visningsbilder och sparade Emotions. Tack för det Men hur gör man så att man ser Emotions som bilder?
×
×
  • Skapa nytt...