Gå till innehåll

Hans42

Medlem
  • Innehållsantal

    577
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    3

1 följare

Om Hans42

  • Födelsedag 1942-06-21

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Stockholm

Senaste besökare till profilen

8 674 profilvisningar

Hans42's Achievements

(6/8)

  1. Jag har Win 10 i min PC. Processorn orkar inte med uppdatering till 11:an. Men mitt problem dessutom: Jag har gammal Excel i min PC. Får inte till det när jag kopierar min "ekonomi-fil" till Mn nya Samsungplatta. Hur krångligt är det att få dessa två datorer att tala samma språk. Gissar att det är omöjligt.
  2. Jag får detta meddelande när jag försöker kopiera en fil från min PC till en ansluten extern HDD. Har haft detta problem en längre tid. Känns litet märkligt. Gissar att jag av misstag gjort någon inställning. Någon som råkat ut för detta?
  3. Jag får upp detta lilla "hjälpprogram" när jag klickar på t ex en fil som jag normalt öppnar med crimson editor. Hur blir jag kvitt detta eländiga "hjälpprogram"?
  4. Hans42

    Google Kalender

    Efter en ominstallation/återställning så har tyvärr alla födelsedagar försvunnit från kalendern. Jag kan få fram dessa i min telefon (Samsung A71) men inte i PC:n. Litet trist. Tips? I min äldre Huawei P smart 2019 har jag fungerande kalender med alla födelsedagar intakt. Kan jag på något sätt använda detta för överföring till min PC? Borde väl gå? Systemåterställning? Vilka filer i så fall? Sökväg? ----------- Förmodligen sammanblandning av Google- och Samsungkonton....
  5. Fast man ger sig ju inte! Har gjort en ny installation och har Kalkylatorn på plats! Men det drog med sig en massa jobb som jag borde ha förutsett, men inte gjorde..... Men är väl ändå rätt nöjd! (Är litet envis i överkant...)
  6. https://getxtra-pc.io/offer-01/?lpid=757&utm_source=8852&utm_medium=FzkUpCS3RrTreJcnb5pJMR&utm_term=465&utm_content=&utm_campaign=0&aff_id=8852&camp_id=0&sub_id=FzkUpCS3RrTreJcnb5pJMR&req_id=1c8b074558314c06897baa469907c9a2&contract_id=0&oid=465&device_type=PC&country_name=Sweden Jag gissar att detta är ett försök att plocka hem litet pengar på ett tveksamt sätt.
  7. Jag gjorde en ominstallation idag. Gick bra förutom att jag valde så att jag har samma status på appar och inställningar som innan. Dvs allt ser ut som innan inkl saknad Kalkylator. Får väl göra om det en annan dag och till dess gilla läget... ------ Gjorde en ren omställning och fick såklart Kalkylatorn. Men det löste inte problemen med Sat-boxar som jag inte når i interna nätet. Gissar att något hänt i min ASUS-router. Så nu har jag återgått till min Kalkylator-saknade version. Får väl vara rätt nöjd med detta.
  8. Jadå, det var från den sidan du hänvisade till. Allt viktigt finns sparade på extern HDD som kommer att vara bortkopplad. Fixar det här under morgondagen (hoppas jag).
  9. Hittade en färsk version. Något speciellt jag skall tänka på innan jag kör den nya versionen?
  10. Hittade en färsk version. Något speciellt jag skall tänka på innan jag kör den nya versionen?
  11. Börjar få funderingar om det inte är lika bra att göra en ominstallation.... Jag har sedan en tid problem med att hitta enheter i mitt hemmanätverk. Jag har en MediaCreationTool1803 på ett usb-minne. Men kanske skall jag hämta hem en färskare variant? Var hittar jag en sådan i så fall?
  12. Lyckades inget vidare med dessa. Kommer väl att sluta med en ominstallation av Win10. Med allt vad det det för med sig. Men visst är det väl litet märkligt att en så pass vardagligt program som en kalkylator skall trassla till det i en dator år 2021? Tack för att du alltid kommer med goda råd. Att jag inte fixar det sedan, är ju en helt annan sak.
×
×
  • Skapa nytt...