Hans42

Medlem
 • Innehållsantal

  516
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

1 följare

Om Hans42

 • Rank

 • Födelsedag 1942-06-21

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

8 241 profilvisningar
 1. Skulle vilja nollställa resultaten i Solitaire. Är detta möjligt och hur gå tillväga i så fall?
 2. Nu har jag kopplat in det "defekta" tangentbordet, och datorn fungerar helt normalt. Bra, men jag blir nu litet konfunderad. Får se hur det funkar fortsättningsvis.
 3. Visst, men tyvärr tänkte jag inte på det aktuella tangentbordet, eftersom det är plaserat på en lägre hylla i PC-bordet. Det genererade 1-or..... ;( Har stått inkopplat i denna och föregående desktop, säkert sammanlagt 7-8 år. Klantigt? Visst, men jag vill ju inte mörka.... så tack för alla tips! -------
 4. Hmm, verkar vara ett tangentbord som jag har haft inkopplat via usb-kabel som generererat 1-or, (ordinarie tangentbord trådlöst). Hoppas att det bara var detta. I alla fall har jag nu senaste uppdateringar.
 5. Ja, dom nämnde det på Webbhallen. Men jag gissar att dom kommer fram till att det är mjukvaran. Kostar väl någon tusenlapp i så fall. Kollar med 1903 först.
 6. OK, det får bli något i den vägen. Desktop är inköpt 2018-05-26 och garantin är 1 år. Ingen ide att låta någon annan ta bra betalt för att ställa tillrätta, så jag får följa det råd som ni båda givit mig. Var hittar jag 1903 bäst?
 7. Fast jag har ju inte så värst mycket påp diskarna. C = 170 Gb ledigt av 236 Gb. D = 286 Gb ledigt av 931 Gb. Det mesta ligger på externa diskar.
 8. Stationär. Köpt på Webbhallen. Vi hade litet snack innan jag köpte den. Tror att det var förra året, men tiden går fort. Får hoppas att den funnkar fortsättningsvis. Skall kanske ta en backup när den nr funkar.
 9. Stationär. Köpt på Webbhallen. Vi hade litet snack innan jag köpte den. Tror att det var förra året, men tiden går fort. Får hoppas att den funnkar fortsättningsvis. Skall kanske ta en backup när den nr funkar.
 10. OK, men just nu funkar datorn igen. Precis som vanligt när jag gjorde dagens sista startförsök. Kanske temperaturrealaterat, men jag har haft varmare i rummet tidigare. Får hålla tummarna... Men tack för ditt svar, och gotnatt
 11. MediaCreation Tool 1803. Kan det vara nnågot att använda?
 12. Nej, testat med olika tangentbord. "Lura" jo genom att ibland lyckas stoppa 1-orna så har jag lyckats knappa in min sifferkod. Men datorn lever sitt eget liv. Hänbger sig etc. Funderar på om jag skall göra en ominstallation. Inte så kul. Dock har jag praktiskt taget all information sparad på separata HDD.
 13. Min ca 1 år gammal ASUS dator har plötsligt börjha krångla rejält. När jag astartar upp och skall skriva in lösenord skriver datorn ut en låååång sträng med siffran 1. Det går att lura den, men diverse låsningar uppstår. Datorn är oanvändbar. Jag har gjort en återställning till tidigare datum, men likadant där. Så jag har ångrat/återställt. Trist! Någon med liknande erfarenhet? Jag har Trygg Surf via ComHem.
 14. Jag köpte en docking station som kopierar HDD. Enkelt och bra. Finns på Webbhallen. Funkar perfekt med en SSD. Rekommenderas! https://www.webhallen.com/se/product/182550-Deltaco-Dockningsstation-med-diskkloning-USB-3-0?gclid=CjwKCAjwwZrmBRA7EiwA4iMzBLWHuX4VAg5RJ7PGgiIQEU8hLce1s0P1qsOgJ6OYtvTZh1ggRA11HxoCAdEQAvD_BwE
 15. Det blev denna: Lenovo IdeaPad 330-15IKBR / 15.6" / FHD / i5-8250U / 8GB / 256GB Beställde från Webbhallen 5.990:- vilket var betydligt billigare än Elgiganten. ------ Hustun och jag är jättenöjda med den nya datorn. Startar blixtsnabbt och är flink i största allmänhet!