Gå till innehåll

kafferast

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av kafferast

  1. xp i datorn. tyvärr min jobbdator så jag kan inte ändra eller uppdatera drivrutiner.
  2. Hur kommer det sig att jag till min bärbara dator ibland bara kan starta igång och köra på mitt trådlösa internet men ibland kommer det upp att jag bara har begränsad anslutning och måste starta om routern för att det ska gå. Någon med ett tips på varför det blir så och en lösning. Kör D-Link 624.
  3. Då bryter jag av lite och säger Norton. Hade dock stora problem med Norton årsmodell 2005 som satt i min HP laptop. Tog bort det och problemet med en dator som hängde sig konstant försvann. Nu vid mitt nya dataköp tog jag norton 2008 igen trots att jag bestämt mig för att inte göra det. Stressad att komma igång var orsaken. Dock har mycket hänt dessa år och tror verkligen att man rättat till sina problem. Har man en ny dator kan man inte skylla på att Norton tar för mycket kräm. Men detta är Nortons sista chans för mig, minsta lilla problem och det ryker för alltid.
  4. Nu är tjänsten från Com Hem beställt. Tack för all hjälp. Känner på mig att jag kommer återkomma för att min D-Link 624 kommer braka ihop och inte klarar allt som ska ta sig igenom. Men det är en annan dag och ett annan ämne. Återigen, Tack!
  5. Så då kan man i runda slängar konstatera följande: Att köra med kabel genom routern ger i stort sätt ingen förlust i bandbredd, speciellt inte om man "bara" ligger runt 50Mbit/s ner. Ska man däremot använda sig av det trådlösa till att "Dra hem" större filer snabbt finns det idag ingen router som klarar av full styrka mer än som försäljningsargument, då verkligheten brukar vara en helt annan.
  6. Med Wan till Lan menas alltså kabel? Grymt i så fall. Stort tack! Om detta blir bekräftat så lovar jag att det är slut på dumma frågor.
  7. Fasen vad snabbt och effektivt detta forum är. Trots att jag känner mig mer än nöjd med svaren så tänkte jag pröva med pricken över i:et. Någon som testat detta just D-Link 624 och det fungerat utan problem med kabel (Throughput)? Högre hastighet än 50mbit/s går givetvis också bra.
  8. Så Throughput är alltså kabelhastigheten och INTE den trådlösa? I så fall är det bara för mig att köra på. Återigen ett stort tack för all hjälp.
  9. Tack för alla svar. Men för att sammanfatta (det är bara kabelhastigheten genom routern som är visentlig för mig) Så borde 50mbit/s inte alls vara några problem för min d-link 624?
  10. Hej Sitter och funderar på att uppgradera min Internet anslutning från 8mbit/s till 50mbit/s men undrar över följande: Sitter idag med en Router (D-Link 624) där jag kopplat nätverkssladden från modemet genom routern till den stationära datorn (trådlöst använder jag enbart till jobbdatorn). Om jag fattat det rätt så begränsar routern hastigheten för många då den inte klarar av att hantera mängden data i vissa hastigheter. MEN det jag undrar över är om detta enbart gäller den trådlösa överföringen? Och således så blir hastigheten genom kabeln densamma (trots att den går genom routern)? Eller begränsas även den? Hoppas ni hängde med på min frågeställning. Vore tacksam för svar. ;D
×
×
  • Skapa nytt...