Chrihog

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Chrihog

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Inte valt
 1. Har fått varningen. Men vill verkligen inte börja med Windows 10. Det måste väl finnas tips och knep med att kunna fortsätta med 7:an! Det finns ju fortfarande folk som fortsätter med XP som också var mitt favorit operativsystem. ( Nyligen släppte t.o.m. Microsoft en uppdate! ) Nu är jag helt inkörd på 7 och vägrar tvingas gå över till 10 med alla appar. Finns det något expertämne om detta som du vet?
 2. Chrihog

  Thunderbird 78.1.0

  Har ett problem med Thunderbird på min laptop som för ett bra tag sedan efter en uppdatering plötsligt var på engelska. (konstigt nog hände inte detta när den stationära datorn uppdaterades) Har letat förgäves efter ett "Svenska Language Pack" Tyvärr utan resultat. Har fortfarande därför version 60.6.1 (32-bit) Men nu borde jag av säkerhetsskäl äntligen uppdatera! Kan jag bara ladda ner: 64-bit: https://ftp.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/60.7.0/win64/sv-SE/ Har förstått att jag vinner på att byta från 32 till 64 bitar version. Men det är ju inget "language pack" utan ett helt nytt program. Är orolig för att mina dyrbara korrespondens går förlorad! Tacksam för hjälp!
 3. Chrihog

  Thunderbird 78.1.0

  Tack för snabbt svar jag fattar och gör först språkpaketet, men kommer att följa din rekommendation senare - eftersom det i längden blir enklare så! Härligt idag har jag lärt mig något nytt igen!
 4. Chrihog

  Thunderbird 78.1.0

  Ok så bra, men det där språkpaketet: sv-Se.xpi 23-Feb-2015 11:02 457K på sidan: "Index of /pub/mozilla.org/thunderbird/releases/31.5.0/win32/xpi" skulle alltså också funka? För jag trodde att det inte fanns ett kompatibelt svensk språkpaket för thunderbird version 31.5.0? Om detta bara inte strular till det är det ju den snabbaste och smidigaste vägen. Vågar jag försöka?
 5. Chrihog

  Thunderbird 78.1.0

  Har fått ett problem med thunderbird 31.5.0 Datoraffären laddade ner det på Engelska! Jag vill ju gärna ha det på svenska, men tydligen lär det INTE finnas ett extra svensk language pack som man kan ladda ner nu i efterväg. Vad händer om jag laddar ner 31.5.0: https://www.mozilla....SE/thunderbird/ på nytt? " Skriver det då över" den Engelska versionen eller får jag istället rent av 2 T-birds? Alla nya mejl och importen från Outlook Express får ju absolut inte försvinna. Jag kan inte heller aktivera svenskt gränssnitt med hjälp av Simple Locale Switcher,för det förutsätter ju ändå att det ska finnas ett kompatibelt svensk språkpaket i version 31.5.0! Hur löser jag problemet? Tacksam för hjälp