Gå till innehåll

XPforever

Medlem
  • Innehållsantal

    47
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av XPforever

  1. Så om jag installerar Libreoffice och skippar java så kommer viktiga funktioner inte att funka?
  2. Funkar ALLT som vanligt då? Varför vill den installera java då?
  3. Finns LibreOffice utan JAVA skiten!? HATAR java!
  4. Aha :-) Men en sak till jag undrar med avast 5 är att det segar ner mitt internet enormt om jag installerar det med allt! Har 100 M/bit upp ner men det sjunker till ca. 30-40 Mbit med avast! Det gör inte ex. AVG eller Avira! Är det någon inställning i avast jag missat?
  5. Någon här som vet hur man ska installera AVAST 5 senaste? Enligt Gizmo's sida står det att man ska: Avast! Home Edition: During the install, under "Configuration" select "Custom", and untick all the items under "Resident Protection". Men om man gör detta så viruskollas ju i princip ingenting, eller!?
  6. Ex. på spel jag gillar är: - Icy tower - Bubble bubble - Risk m.m.
  7. Är det bara jag som upplever att det går segt att surfa med Avast? Har senaste!
  8. Eller går det lika bra med en gmail adress? Om man kör ex. Miranda och vill lägga till msn användare där utan att ha hotmail själv går det då?
  9. Blir faktiskt riktigt orolig! Upptäckte detta nyss! Alla mail var borta i inkorgen och det hade skickats ut en mail till alla i min kontaktlista! Mailet börjar med Dear....även kontaktlistan är borta efter det... Vad ska man göra en sådan gång? Vet ej vad jag hade för mail där men vet att det var en massa lösenord till flera olika sajter m.m. även sådana där det går att beställa saker. Känns ju tokjobbigt att ändra alla lösen till allt! Säkert över 50 olika ställen. HJÄLP!
  10. Vilket format går snabbast att konvertera till en dvd då om man måste välja?
  11. Men tar inte det extremt lång tid? Provade det tvärt och det verkade ska ta många många timmmar så jag gav upp!
  12. Har en massa olika filmklipp av olika format som avi, mpeg, asf etc. som jag nu skulle vilja bränna på en dvd skiva som man kan titta på tv'n! Har försökt med en massa olika program men oftast verkar som det ska ta flera dagar att göra detta pga av dessa filmklipp måste konverteras till just en dvd. Någon som har lyckats med detta inom en rimlig tid som kan tipsa om vilka program man ska använda?
  13. Windows 7 åkte fort ut!!! Funkade till en början helt ok men sedan började explorer hänga sig då & då (ca. 10 på 2 timmar)! Näe, tillbaka till helt suveräna XP aldrig hängt sig en enda gång under alla åren jag kört det!
  14. Har testat det redan och den godkände datorn men frågan är ju om jag själv blir nöjd.....dom skriver ju alltid så låga prestanda krav som möjligt för att få sälja Windows 7 till så många som möjligt sedan spelar det ingen roll om dessa går skitsegt med Windows 7!
  15. Kör XP nu men är så klart sugen på att testa windows 7! Har denna spec: Athlon 64 4000+ 2.4 GHz 2GB RAM GeForce 6800 256mb Vad tror ni? Blir det ett stort nerköp att köra Windows 7 på denna istället för XP!
  16. Funkar så att det blandas en bas o en härdare i ett rör som sedan kommer ut i produkterna där det då härdar och bildar värme pga av detta. Det är då det bildas isocyanater tror jag. Hur farligt är detta? Ingen som har erfarenhet av detta som vet mera exakt hur försiktig man ska vara!
×
×
  • Skapa nytt...