Gå till innehåll

Husky

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

Husky's Achievements

(1/8)

  1. Husky

    Mappar

    Tack för svar.
  2. Husky

    Mappar

    Hej Kan man ändra windows gula färg på alla standardmappar i windows 7 ? Helst utan något tweek program,utan direkt i windows mörka skrymslen.
  3. Okej,tack.Ska prova senare.
  4. Hej,Kan man återskapa mappen för nedladdningar i Win7? (där filer normalt hamnar som standard) (Win 7 home premium x64) LÖST. Tack E-SON
  5. Husky

    Menyer.

    Ja,tack för tipset.
  6. Husky

    Menyer.

    Är möjligheten att ändra värdet för snabbare menyer i Win7 detsamma som XP? (ex kontrollpanelen som meny)
  7. Tangenter verkar vara som de ska,ingen extra text.samt ingen numlook.Ska försöka några tester av Waxinators förslag.Tack för lbl och Waxinators intresse. Återkommer senare. Tack.
  8. God morgon. Vid start>Stannar på min första sida som är>Phoenix-awardbios med info om PC,n>nederst på sida står det>press del to enter setup>F12 to enter boot meny>ES >med blinkande markering>sidan verkar allså inte hängd>har prövat dessa kommandon men inget av dessa svarar.Jag startar om PC,n med reset>när jag lyckas så går det snabbt men vad jag kan se är det samma sida som ovan med ett undantag>PC,n räknar snabbt upp hur mycket Ram minne jag har och startar sedan upp som vanligt.Detta fenom har ökat till varje uppstart>förändringar som är gjorda är>uppgradering av just ram minnet från 1G till 3G för 14 dagar sen.>I dag sa loggboken>program>källa>loadperf>händelse(1001)prestandaräknarna för tjänsten WmiAp Ppl togs bort>fältet data innehåller de nya värdena för registerposterna last counter och last help.>Händelse(1000)prestandaräknarna för tjänsten WmiApPpl,fältet data innehåller de nya värdena som tilldelats tjänsten.Hoppas denna information är tillräcklig för att avhjälpa felet så att den startar normalt.Förövrigt så fungerar datorn mycket bra,snabb qvick,stänger ner på sex sekunder efter sista rutan stäng av.PS är ej så snabb på tangenterna (vid frågor och svar om denna tråd)
  9. Tack ! JoWa och e-son,det fungerade efter två försök.
  10. Hej. Har satt ett lösenord i Tweak UI > logon >autologon,log on automatically at system startup.I set password.Min önskan är att radera det helt så det ej existerar mer.Vitsen med det hela är att slippa välkomstskärmen och logga rakt in.Men efter misstaget med password så får jag alltid upp rutan jag ska logga in med (ok,användarnamn,lösenord)När jag ej har rutan ikryssad i log on auto,så fungerar allt som det ska dock med välkomstskärmen.Kryssar jag sedan i rutan auto log on (utan att sätta något password) och startar om,så får jag återigen upp logga in rutan för att gå vidare.Så datorn minns mitt password
×
×
  • Skapa nytt...