Gå till innehåll

Hoffé

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Hoffé's Achievements

(1/8)

  1. Hej, jag har installerta Trafikskolan TEO 2008, och när jag startar det så får jag ett felmeddelande som står ".NET framework-dataprovidern kräver att Microsoft data access components (MDAC) är installerat. Installera Microsoft data access components version 2.6 eller senare", någom som vet varför det blir så? :-
  2. ok tack:), men vart hittar man enhetshanteraren? Det är absolut nödvändigt att avinstallera det gamla kortet innan du sätter i det nya, om du vill undvika problem! Enhetshanteraren hittar du med [Windowsknappen]+[Pause/Break]. Där högerklickar du på grafikkortet och väljer "Avinstallera", sen stänger du av datorn, plockar ur gamla kortet, och sätter i det nya, sen kan du starta igen, och installera drivrutiner för nya kortet när windows har registrerat det. Ok!, tack så mycket för hjälpen!!!
  3. Hej! ska köpa nytt grafikkort snart, men måste man installera om xp för det nya grafikkortet?
  4. hej, jag skulle installera nya drivrutiner till mitt grafikkort men får ett meddelande "Setup will only run in Administrator mode. Setup is aborting", någon som vet varför det blir så:S?. Jag är datoradministratör på mitt konto! ??? ???
×
×
  • Skapa nytt...