Gå till innehåll

robinbird

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av robinbird

  1. Hej JoWA! Det är automatiska inloggning, kopiera information. Tack för avslut den problem, handledare!
  2. Hej JoWA! Jag använder din lösning i den andra inlägg, den funkar ängtligen! Det är en kommunikation program som heter aliww från www. alisoft.com, fast bara på kinesiska. Många tackar till dig!
  3. Hej JoWA! Hjärtligt tack för dina lösningar! Det mycket detaljände beskrivning passar mig som nybörjare bäst. Det bäst av allt är att det funkar med lösning ett! Men nu dyker upp ett nytt problem gäller login. 1. När jag login in den KORREKT TECKEN kinesisk program med KORREKT lösenord, visade det på dialog att Skriva Korrekt Lösenord direkt. Provade med falsk lösenord, då kollade program och visade att det var fel lösenord naturligtvis. 2. Senare testade jag login in den FEL TECKEN kinesiska program med KORREKT lösenord, då blir det godkänd direkt. Men jag kan inte läsa eller använda det. Det är mycket märkligt. Hjälp mig vidare! Tack på förhand!
  4. Jag har en 3 år gammal dator med XP professional med SP2. Jag försökte installera en kinesiska online program från nätet, men hela program visade sig konstiga teckningar istället kinesiska språk??? så snälla hjälpa mig att hitta lösning! hur installera kinesiska program och visa språk korrekt
×
×
  • Skapa nytt...