stefan683

Medlem
 • Innehållsantal

  105
 • Gick med

 • Besökte senast

Om stefan683

 • Rank

 1. Löst med systemåterställning men nu startar datorn om när jag kör filmklipp
 2. stefan683

  Skrivbordet

  Har förmodligen pillrat på ngnting så jag har en tom spalt till höger om välkomstskärmen på skrivbordet.Går inte att ställa om med anpassad/kontrollpanelen eller auto på bildskärmen. Har dessutom blivit med irriterande skuggor som liksom drar sig åt höger under alla ikoner,menyer text osv.Nvidia kortet är uppgraderat till senaste drivare och blir ingen skillnad med gamla drivare.
 3. Som rubriken anger saknas den i Den här datorn.Finns i Enhetshanteraren utan några gula varningar eller felkoder. Autostart fungerar således inte men en istoppad skiva startar och stannar ganska omedelbart. Systeminfo anger att eneheten inte är aktiverad. Har funkat ua tidigare. Installerade och tog bort VLC då jag trodde att det var orsaken till felet. Har CD burner XP.
 4. Tack! Skall prova. Stefan
 5. stefan683

  Textutseende

  Har av ngn anledning blivit med ett väldigt svårläst och "fisigt" teckenutseende i XP prof.Alltså tex när jag skall läsa text på bla tidningssidor.Har försökt ställa om i k-panelen-utseende men det blir ingen skillnad.Vad att göra?
 6. Jahja,då gäller det att veta vilket forum Du menar,men tack iaf.
 7. Helt plötsligt har mitt filsystem ändrats till RAW fr nfts32 vilket medför att tex återställning eller chkdsk inte fungerar.Är på en desktop med XP proff.Har gått klockrent tidigare.Misstänker PC tools som jag laddade ner fr Google.Hade Avira free tidigare.Malware Ant eller Spybot startar heller inte.Vad att göra?
 8. Har alldeles för många bokmärken.Går det inte att tex skapa mappar med olika kategorier?
 9. Efter installation i går av sp2 till Vista home Premium på min Laptop så blir nu fönstret inte full utan på bägge sidor så har jag blåa fält.Ställa om upplösning hjälper inte.Hur att göra?
 10. stefan683

  Diskkontroll

  Vid kontroll och rep av c: via Egenskaper i den här datorn fås medd att diskkontrollen stängs pag att volymen inte kan öppnas. Kör chdsk c:/f då händer inget alls utom att Windows startar! Vad att göra?Misstänker att några filer är skadade.
 11. Kom på ett annat sätt själv.Alt +tab,ändra storlek,dra i fönstret,släpp alt.Klart och betalt
 12. Mittersta maximeringsknappen uppe till höger var då?????????????????????????
 13. Efter uppdatering av Xp startar IE och FF i mellanläge på storleken på fönstret.Går det att fixa till så att det blir maxat på en gång utan att anv F11?
 14. Sorry. Går lika dåligt som tidigare.Fanstyget fryser och får nödstarta om GRRRRRRRRR