Gå till innehåll

Raffeboy

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Raffeboy

  1. Jag försöker ta bort Nero 7. Detta går ju då inge vidare, jag använder ett program som heter Your Uninstaller men det kommer tillbaka hela tiden. När jag väljer att mitt program YU ska ta bort Nero så säger det att något har blivit fel med avinstallationen eller den är avbruten, då väljer jag att den ska ta bort alla reg-nycklar men ändå kommer Nero tillbaka när jag startat om YU. Hur ska jag göra?? Bekymmret är att Nero 8 måste ha bort Nero 7 för att fungera.
  2. Mitt bekymmer är att dessa båda alternativen redan var urkryssade, och därav ej problemet. Nu löste det sig när jag valde att inte använda välkomstskärmen. Så nu är fråga, går det att få till så att den enda användaren aktiveras direkt. Jag har ej flera användare och känner det därför onödigt att behöva välja användare.
  3. Det är så att varje gång jag lämnar min dator oanvänd men påslagen i några minuter, okänt hur länge, så loggar min dator ut sig. Jag måste alltså välja min användare och den måste logga in. Alla program är på precis som om jag suttit där, men det tar ett antal minuter innan datorn har laddat klart. Den är alltså seg och trött i 2 till 3 minuter efter detta viloläge. Så vill inte jag ha den och undrar hur man ska ställa in den för att inte logga ut sig.
  4. Okej, jag laddade ner landsfiskalens program där, men fattar inte riktigt vad man ska göra med det programmet??
  5. Utmärkt, då försvann i alla fall det störiga. Nu till det jobbiga delen av felet. Varför svarar inte programmen och går det att lösa, känns inte kul med ett fel som är trasigt... Ps man tackar för hjälpen...
  6. Varje gång jag ska stänga av/starta om säger min dator att det är ett antal program som inte svara riktigt och man måste klicka på avsluta nu. Det börjar bli lite jobbigt då det tar en enorm tid att slå av datorn. Vad ska jag göra. Dom programen som inte stängs av är I/O notification window samt WMS IDLE. Min conf är windows XP 64 bitars.
×
×
  • Skapa nytt...