Gå till innehåll

IsakS

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

IsakS's Achievements

(1/8)

  1. Ok, testar Driver max. JoWa, igår installerade jag en sak, Ad-Aware (Pro), och enligt vad jag vet så borde det inte orsaka en långsam start.. Men jag ska testa Felsäkert läge snart, jag måste gå I ca 50 minuter. Men jag medelar hur det gick.
  2. Altså... Jag har hela tiden 1-5% CPU användning.. Men jag menade att ''Systemets Vänteprocess'' använder 99 CPU. (Har ingen aning om hur CPU funkar, men det står så på Aktivetets Hanteraren (Processer / Prestanda) Totalt processer vid start är 41 tror jag.
  3. Har hittat den rätta till de som frågade om villken dator: http://support.packardbell.com/se/item/ind...p;pn=PB34352491 (Hmm.. tror det I alla fall, kollade *serial number* men sidan sa att det var nått fel.. men den visade den datorn I alla fall).
  4. JoWa, CCleaner har jag faktisk, och använder den dagligen (Den rensar också vid start). När jag startar datorn så har jag tagit bort de mest program som ''auto-startar''. Det enda jag vet nu är att det är sånt som är ett måste som auto startar (Ex Explorer etc. och vissa andra prossecer som hör till, till SYSTEM). Jag kollade det där med CPU anvädningen efter att du postat. Systemets Vänteprocess är den enda som tar mycket CPU (90-99), sen ''Taskmgr.exe'' tog 0-2 CPU, jag avslutade den, och Aktivetshanteraren stängdes ner, så jag gissar att det hörde till den. Resten säger 00 CPU. --- Och ja, jag tror att det är den. Alla ser lika dana ut, men om man kollar på vad den innehåller så tror jag det är den.
  5. Tack. Jag har inte den bästa datorn, men vad jag vet om den är I alla fall det här: Packard Bell Computer Intel Core 2cpu, 6300 @ 1.86GHz 2gb ram Nått mer du behöver veta? (Model Cyba MS-7301. Jag ska köpa en ny dator som är självklart mycket bättre än den här, men vill att den ska funka till dess. ----- Jag sökte med Anti malware för två dagar sedan, hittade 7 ''Malwares'' raderade allt, sökte I morse igen, den hittade ingenting.
  6. Hej, jag har nyligen hittat en sida, www.driveragent.com (Om någon känner till den, funkar det för det första?). Är det verkligen värt att spendera 200KR på att bli medlem på sidan? Jag gjorde en ''Scan'' och resultatet blev Good Drivers (50%) / Bad Drivers (50%). Finns det någon annan stans man kan få tag på updaterade drivrutiner? Jag är inte så bra på sånt där igentligen, men jag tycker det är dags att updatera dem, 50% 'Bad drivers' är nog inte så bra att ha för bäst effekt? har även en annan fråga, när jag sätter på min dator, och 'skärmen' har startat (Då när 'visnings bilden' kommer) så kan det ta upp till 5 minuter innan ikonerna och startmenyn etc kommer upp. Det började igår, sen har det hållt på så. Över natten så var den ju av, men den var lika långsam när jag satt på den igen. (Datorn I sig är inte långsam, utan det är bara när man sätter på den). Jag sökte med Spybot S&D och den hittade inget. Sökte även med Pc Tools scan (nån av dem..) och den hittade däremot Virtumonde som jag fick bort. Men datorn är fortfarande långsam. Tack om någon vet dom DriverAgent.com är bra/finns andra ställen att skaffa upgraderingar, och/eller om ni vet varför datorn startar långsammare än vanligt.
×
×
  • Skapa nytt...