Gå till innehåll

Streakyferret

Medlem
  • Innehållsantal

    35
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Streakyferret

  1. Installerade gspot och det säger att det är OK. Behöver som sagt FPS1 (FRAPS Codec), var det någonting mer du ville veta om det? Jag avinstallerade genom att använda AMD's avinstallation, dock ominstallerade jag innan jag startade om. Och det är ingen skillnad, direktkrash av grafikdrivrutinen. Har det något att göra med det tro? Kan göra om det igen om du tycker det krävs. Tack för fortsatt hjälp. Det uppskattas!
  2. Jajamän, flertal gånger. Tror du att det kan vara något fel på kortet? Alt. drivrutinerna? Jag menar, installationen kan väl knappast gå såhär tokigt att det bli såpass svårt att fixa? För som jag skrev som hastigast i första inlägget så använde jag först Xfire också, tror jag det var. och det var samma där, att inspelningen gick perfekt, dock när jag skulle spela upp videon så krashade drivrutinerna och sedan datorn. Vad tror du?
  3. Får samma meddelande nu! Admin rättigheter har jag, och det är samma sak.
  4. Det har jag gjort hela tiden, tyvärr. Får ändå det meddelandet.
  5. Jag använde 640*480 när jag hade startat om datorn! Och jag tror att rätt version laddas även då? När jag försöker registrera den står det " ...lästes in. men startadressen för dllregister server hittades inte. Kontrollera att (vägen till frapsvid.dll) är en giltlig DLL eller OCX-fil och försök igen" Tack för fortsatt hjälp, Venoms.
  6. Jag har 4GB RAM. Är det för lite? Jag har inte haft på att fraps startar när jag startar datorn, det ligger alltså inte i autostart. (Dubbelkollade så jag skulle vara säker!) Hur stänger jag av Overlay? Är det i fraps, i datorn eller på uppspelnings programmet? Är inte så säker på detta men kan ofc googla först. Jag ser bara i medieinformation i Vlc att det ska vara 30fps men vet inte om det finns några dåliga frames som vlc hoppar över? Tackar för era svar än så länge! Jag hoppas på att vi får detta fixat! [Edit] Försökte att testa mig fram med diverse, tex byta ut frapsvid.dll i sys32 mot den som används i testversionen. Det fungerade verkade det som, och recordade sedan en enminuts video, och det verkade gå hyfsat. Laddade in den i camtasia studio och använde 640*480 för att testa, tidigare har jag använt HD för Youtube, vilket alltid har varit ett problem. Men nu fungerade det att spela videon flera gånger i rad. Testade åter igen med HD typen, och då krashade mina drivers igen, men lyckades återställa sig så jag kunde stänga av videon. Dock det underliga, när jag väl startat om datorn igen, och testade att ladda in videon i camtasia studio igen, så krashade det direkt. Jag hann inte ens välja vilken typ jag ville ha, och en ny bsod kom fram, med samma felmeddelande som igår. Ingen aning vad det är som händer här längre.
  7. Jag laddade ner men det sade att jag använder den samma eller nyare version. Och FFDshow är inget jag har använt mig av än så länge. Så inte helt säker på det där. Och ang. fraps så hade jag 30 fps. Ändrade nämligen ingenting när det var installerat utan använde så som det är. Förutom att jag bockade i att jag ville att Win7 ljudet skulle vara med i inspelningen. [edit] Skaffar ffdshow och ser om det fungerar! Hör av mig hur det går. [edit2] Det fungerar inte, tyvärr. Aktiverade FPS1 men det händer likadant. Fast det blir ingen bsod, utan det fortsätter hela tiden med svart skärm/grå/blinkande etc. Vet du någonting annat jag kan göra?
  8. Jag har ett problem med min dator. Jag provade att använda fraps för att spela in, och det är inga problem. Men när filen väl ska spelas upp så krashar min display driver och skärmen blinkar och har sig, blir grå mm innan det slutar med en BSOD. Spelar jag upp filmen i VLC fungerar det. Detta hände också när jag använde Xfire för att spela in, när jag kollade på filmen eller försökte att redigera den i tex. Sony Vegas. Jag bifogar min senaste BSOD som jag fick. Jag använder mig av ATI Radeon HD 5800 och har den senaste updateringen. Sitter även på Windows 7. Har provat att avinstallera drivrutinerna och sedan installerat dem igen, men ingen lycka där heller. Jag har inte hittat varför eller någon lösning, så jag vänder mig hit. Hoppas att det finns någon som kan hjälpa mig. Tack! /Streaky [Edit] Är det någon annan information som behövs, säg bara till! jag ska fixa det jag kan. BSOD.txt
  9. Hårddisken är igång! Fick lite mjukvaru-hjälp utav en kompis kusin och Windows ser nu disken! I diskmanagement så ser vi den, fast den är inte initierad. "Okänd" står det och "Ej initierad". Vi vågade inte klicka OK för rädsla av att nu när den "fungerar" så skulle den formateras av dumt klickande! Vad kan man göra nu? Finns det något sätt? Är det farligt att initiera disken? Formateras den? *hoppas för fullt*
  10. Oh, okej. Jag förstår :/ Alla bilder osv jag har som jag har lagt där sedan flera år känns sjukt speciella. Det är ju något som är omöjligt att få tillbaka. Vet inte om det är värt det... Har nog inte råd. Så vare sig jag vill eller inte är valet nog redan gjort. Fy fan ;'/
  11. HEj! Har testat att ta ur den ur skalet och det fungerade inte. Jag hör ett "upphakande" ljud, som om att disk(arna) som snurrar inuti hårddisken fastnar och åker tillbaka lite, alltså inte kan snurra runt. Finns det något jag kan göra? (Testade att frysa den över natten men det hjälpte inte. Hör bara mjukare att diskarna inte snurrar bra.) Snälla hjälp. har allting jag någonsin velat spara på den [Edit] Förresten så låter det som på http://datacent.com/hard_drive_sounds.php Den första "Western Digital desktop drive with bad heads clunking"
  12. Tack så mycket för informationen. Hoppas verkligen jag får i ordning på detta, kanske med lite hjälp av någon lite kunnigare irl. Kommer inte kunna betala för någon reparation, men det skulle vara fruktansvärt om all min information försvinner sådär. Förhoppningsvis med allt jag hade i behåll senare och en erfarenhet rikare, så blir det mer backups och oftare byte på hårddisk. Tack för allt, dock!
  13. Hej! Har en WB Elements extern hårddisk, inköpt för max 3 år sedan. Har fungerat fint, använder till allt, sparar alla semesterbilder, alla serier och filmer, spel osv på den. Använder den även för mina Wii spel. Lyssnade på musik med den genom ps3:an idag och den stod stadigt och platt, och så slutade den sedan fungera. Mitt i en låt fryser ps3:an och jag försöker igen ett par gånger, bort med ström (från både konsol och hårddisk) och omstart, men det fortsätter så. Testade och satte i den i datorn, den hittade som vanligt och trodde det bara var någon konflikt som uppstått då ps3:an har gjort mig besviken mer än en gång innan. Dock gjorde hårddisken lite mer ljud av sig än vanligt, inte bara "uppstartsladdningsljudet" som jag brukar höra, utan något litet konstant. Men eftersom jag kunde hitta mina filer tänkte jag inte mer på det. Skulle starta Wii:et och pluggade då in hårddisken men samma sak hände nu med denna konsolen. Det fryser totalt. (Kan dock se spelen jag har, alltså kan Wii:et se att informationen är kvar?) Börjar bli orolig och sätter i den i datorn igen, och till min förskräckelse!Ingenting kommer upp. Alls. Inte att den hittar och vill söka igenom den alls. Så nu lyser den och gör inte lika mycket ljud, men datorn hittar den inte. Har allting på den, och den dog bara sådär. Dels vill jag ju ha alla mina saker, och dels vill jag veta hur det kan bli såhär så plötsligt! Hjälp!
  14. Det stod så i den lilla handboken jag fick med iaf, att installera drivrutinerna och det var efter det som allting fanns där iaf. Men det är bara om jag tar "Utforksa My Bluetooth Places" (samma som att klicka på ikonen då antar jag.) Men jag ska göra ett försök att installera om. Tack!
  15. Införskaffade mig en usb sticka för bluetooth användning med mitt headset. Har tröttnat på att använda med sladd då jag snackar mycket på skype osv. Installerade allt med den lilla hemska CD:n jag fick med och tja, det gick väl bra. Klickar sedan på "My Bluetooth Places" och Utforskaren crashar och startas om. Testar ett par tre gånger för säkerhets skull med samma händelseförlopp. Inte kunde jag hitta mitt headset heller för den delen! Förstår inte vad som orsakar detta. Använder "Hama Bluetooth USB-Adapter" (00049229) och så använder jag mitt headset som jag använder till spelande på mitt Ps3 (där det fungerar perfekt!) Kör Windows 7 och hoppas att någon vet vad jag ska göra.
  16. Hej! För ett tag sedan hade jag problem med att min muspekare blev stor när jag startade helskärm, det fick jag hjälp med och allt fungerade fint. Det var tydligen bara grafikkortet och windows 7 som inte tyckte om varandra. Men nu så när jag satte mig för att spela ett spel idag så hände likadant. Jag har kikat runt efter nya fixar osv, men har väldigt svårt att ta mig runt och hitta det jag ska då jag är otroligt okunnig. Så jag tänkte att jag försöker med att installera om mina grafikkorts drivrutiner, så först avinstallerade jag allt. Men när jag satte i skivan som kom med och började installera fick jag bluescreen, hinner ej läsa vad det står tyvärr, den försvinner på någon sekund bara och datorn startas om. Så nu har jag alltså vad jag förstår inga drivrutiner på min dator, och det går ej att installera. Använder mig då av Windows 7 och grafikkortet: ATI Radeon hd 5850 Är det något mer man behöver veta om detta så ska jag göra vad jag kan. Hoppas verkligen någon kan hjälpa mig. (Har jag förstört något då jag försökte själv? ) //Streakyferret
  17. Hej! Jag har precis fått igång min nybyggda dator, men har genast fått ett problem; Min muspekare kan ibland bli alldeles för stor när jag startar något med helskärm. Använder mig av ATI Radeon HD 5850 med drivrutiner som följde med kortet. Är det ändå det som är felet? Vet inte så himla mycket om min dator, fick hjälp med bygget av en polare det var allt. Så om någon vet, vore det väldigt bra då enda lösningen jag vet just nu är att starta om datorn. Känns lite jobbigt när det händer några gånger per dag. Tack på förhand!
  18. Tack så mycket för fortsatt information! Känner mig lat som frågar er innan jag letat själv. Får ursäkta för det ^^ Ska använda informationen men vara försiktig. Tack än en gång!
  19. Jaha, det lät ju bra. Är det enkelt att få tag på något sådant om fallet skulle vara så?
  20. Okej, för någon som mig som inte kan så mycket. Vad innebär det?
  21. Detta har hjälpt mig mycket och infon uppskattas otroligt! Tack! /Helen
  22. Okej, det lät ju jättebra, tack. Men då har jag även en följdfråga som du kanske kan svara på. Om man tex. har en film på datorn (Nedladdning, med andra ord) kan man kolla på den i sitt PSP eller är det själva filmfilen som är låst? Tack än en gång! /Helen
  23. Hejsan! Jag har tänkt införskaffa ett PSP och funderade på att köpa det från USA (Genom Amazon) nu när det är så smidigt och billigt. Men jag hade en fundering när jag tänkte beställa, är handhållna konsoler regionslåsta, så som DVD spelare mm? Det hade ju varit lite problematiskt om jag hade köpt en konsol som inte vill läsa Europa versioner utav spel. Någon kanske vet något om detta? Tack på förhand. /Helen
  24. Jag får säga tack till alla er som har hjälpt mig Att ni verkligen försökt uppskattas otroligt!
×
×
  • Skapa nytt...