Gå till innehåll

lordshivaya

Medlem
  • Innehållsantal

    91
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    3

Allt postat av lordshivaya

  1. Som jag förstår det vill du kunna starta dina olika Windows OS utan att först komma tillbaka till Zorin. Det finns ett enkelt litet program som kanske löser det. Jag använder själv flera olika OS med den skillnaden att de ligger på separata diskar. Värt att prova iReboot från NeoSmart Technologies. Fungerar klockrent för mig.
  2. Hej, Om det är en hårdvara som felar bör du prova att byta mus och tangentbord först. Om du tar dig in i återställningsmiljön (WinRE) kan du ta reda på vilken version som är installerad. Välj Felsökning, Avancerade alternativ, Kommandotolken i cmd skriver du winver och trycker enter.
  3. Hej, Länk på några olika vägar att reparera din Windows. Rekomenderar dig att prova alternativ 6 först. https://www.isumsoft.com/windows-11/boot-into-windows-11-recovery-mode.html Ge feedback om någon lösning hittas.
  4. lordshivaya

    Kryptering

    Själv har jag använt PGP sedan 2005, men det var längesedan jag krypterade hela disken. Kommer inte ihåg om det genererade flera diskplatser. Alternativet är att skapa bara krypteringsvalv som jag har idag med både PGP och cryptoexpert 8.
  5. Uppenbarligen har det blivit fel någonstans på vägen, problemet borde vara löst om du följt stegen i tråden. Jag rekomenderar dig att ta hjälp av någon du litar på genom fjärranslutning. https://support.microsoft.com/sv-se/windows/l%C3%B6sa-datorproblem-via-fj%C3%A4rranslutning-b077e31a-16f4-2529-1a47-21f6a9040bf3 Eller genom att använda Team Viewer.
  6. Du kan börja med att kontrollera den mapp du försöker flytta till om du har fullständig behörighet. Några enkla steg; Mapp, Egenskaper, Säkerhet, Avancerat, Gällande Åtkomst.
  7. Försöker du dra och släppa filen från en plats till en annan plats på samma hårddisk, eller till en annan disk ? Jag har ett vagt minne av att jag haft ett liknande problem för flera år sedan i XP. Jag fick då ändra inställningar manuellt i mapparna. Kontrollera inställningen i den mapp du vill flytta filen till: Browse and find the file or folder you want to have full access. Right-click it, and select Properties. Click the Security tab to access the NTFS permissions. Click the Advanced button. On the "Advanced Security Settings" page, you need to click the Change link, in the Owner's field.
  8. Om du kör drag and drop utan shift , borde det fungera efersom inte samma säkerhetsprinciper krävs. Återkoppla.
  9. Vad händer om du kör kortkomando? Ctrl X Ctrl V Om det fungerarar utan pop up varning kan det vara de övergripande säkerhetsintällningarna för platsen du försöker flytta till som spökar.
  10. Cecilia har rätt, din installerade version är från 2019-01 emedan den som föreslås är från 2017-02. På Asus finns dock en ännu nyare version från 2019-04 ( 11.7.0.1057 ). https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-B250M-PLUS/HelpDesk_Download
  11. https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.744271/nu-kan-du-komma-at-dina-mobilkontakter-direkt-i-windows-10
  12. Microsoft har en app, din telefon. https://www.microsoft.com/sv-se/p/din-telefon/9nmpj99vjbwv?activetab=pivot:overviewtab
  13. Vilken Windows 10 version använder du ? Gå till inställningar, skriv surfplatta i sökrutan.
  14. Min tanke var att eftersom Cncfräsen har windows95 så kunde det vara en ide att köra windows 10 i kompabilitetsläge för att se om resultatet skiljer sig åt. Att göra detta ställer inte till med problem utan du kan alltid gå tillbaka om det inte fungerar. Hela grundide`n med kompabilitetsläge är när två enheter med olika operativ ska samarbeta.
  15. Har Ni provat att köra felsökaren för program i kompabilitetsläge ?
  16. Den ska fungera i andra Windows versioner också som 7, 8 och 8.1
  17. Stäng av alla uppdateringar och försök att installera bara en eller ett par åt gången. Hur gör du det ? Ladda ner wushowhide.diagcab och kör det. https://support.microsoft.com/en-us/help/3183922/how-to-temporarily-prevent-a-windows-update-from-reinstalling-in-windo
  18. Hej Korpen, Fotovisaren finns men är knepig att komma åt utan att pilla i registret. Prova länken; https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.694162/windows-fotovisare
  19. Jag har nu uppgraderat till version 2004 via windows update utan problem. So far so good.
  20. Jag laddade ner filen och körde, det som kom upp var; ingenting uppdaterades.
  21. EaseUS Todo Backup fungerar utmärkt. Ett annat förslag är Mini Toool Shadow Maker.
  22. Du kan spana in dessa. https://swedroid.se/forum/#android-allt-om-android.1 https://www.makeuseof.com/tag/7-android-forums-learn-apps-features/
  23. Edge 83 är i Beta stadiet den officiella versionen är 81. Det är exakt det som händer i version 81 om; Sökning på nya flikar använder sökruta eller adressfält: välja bort sökrutan Allt som nu skriv i sökrutan säds direkt upp till adressfältet och sökningen görs med din valda sökmotor.
×
×
  • Skapa nytt...