Gå till innehåll

Ljudlös mamma

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Ljudlös mamma's Achievements

(1/8)

  1. Nej det har fortfarande inte löst sig. Jag testade nyss att ladda ner filen jag fick tips om på förra meddelandet. Har startat om datorn. Fortfarande ingen ljudenhet när jag kollar på kontrollpanelen.
  2. Nu har jag tagit reda på att jag har modell 8760. Jag har laddat ner drivrutin enligt råden jag fått här. Men det är fortfarande lika tomt på ljud. Det står fortfarande att det inte finns någon ljudenhet i Kontrollpanelens ljud och ljudenheter. Någon frågade om starskivan. Den har jag kvar men datorn startar inte med den. Det var där det började. Då lånade jag en annan skiva och då passar inte ljudet dvs jag har inget ljud. Fler tips?
  3. Tack för en bra sida men modellbeteckning finns helt enkelt inte på lappen på min dator. Jag har kollat varenda bokstavskombination på alla 59 Compaqprodukterna nu. Nästa steg blir att kolla med jobbet om de har kvar information på de hem-PC vars avtal löpt ut. På något sätt ska det nog lösa sig. Tack för all hjälp. Lite klokare har jag blivit de senaste timmarna i alla fall.
  4. Första besöket här efter att ha surfat hela kvällen utan att våga ladda ner något. Efter en datorkrasch i vintras gick det inte att starta datorn med starsskivan för min gamla hem-PC. Fick låna en annan startskiva och datorn funkar nu. Bortsett från att det inte finns ljud. Jag klarar mig men barnen håller på att bryta ihop Kontrollpanelen/Ljud och ljudenheter/fliken Volym säger "Ingen ljudenhet", fliken "ljudenheter" är gråmarkerad och säger att det inte finns några standardenheter för varken uppspelning, inspelning eller musik. Det funkar att ladda ner musik från nätet och från CD och lägga över på mp3spelaren men det går inte att lyssna via datorn. Vad ska jag göra? Är ljudenhet samma sak som drivrutin för ljud och samma sak som ljudkort. Har hittat sidor med free downloads men jag vet ju inte vad det heter på engelska som jag ska ladda ner. Dessutom varnar virusskyddet för filer som kommer med så jag vågar inte fortsätta. Tacksam för tips som jag, som är mycket ovan, förstår!
×
×
  • Skapa nytt...