Gå till innehåll

Nyffe

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Nyffe

  1. Tack för svar. Modellen är alltså gh20ns15 , har inte hittat nåt om den varken på lg:s sidor eller annanstans, installerade xp på nytt, i xp funkar den bra. Hittade nåt på microsofts sidor om upper och lower filter som tydligen många haft problem med, men det är inte lösningen på mitt problem...
  2. Har alltså en LG cd/dvd combo som funkade i xp (ny) men så installerade jag vista och den läser ingen skiva alls. Datorn hänger sig när man sätter in en skiva, explorer.exe slutar svara. HAR sökt nya drivrutiner men hittar inte... Alla vista uppdateringar är installerade. Har nån nån ide? Tacksam för svar.
  3. Tack för svar. tog ut en minneskloss, och disablade com port o dyl i biosen och datorn hängde sig redan vid 1:a booten. Kör som bäst win memory diagnostics tool, tar länge. Det står på skivan att includes service pack 1, är alltså oem software skiva, har int ennu provat bränna om den, skall prova så fort jag hittar en tom dvd...=) Provade att köra win upgraade adviser som menar att vista inte stöder grafikkortet och att kortet inte funkar i vista, men det kom ju med en vista driver skiva, så jag antar att det är pga xp drivers den menar att inte grafikkortet funkkar i vista !???!
  4. Har sett flera likande problem men inget har hjälp än så länge, alltså om jag installerar vista från scratch så stannar installation vid expanding files (34% tog 10 timmar), så jag provade att isntallera xp och sedan installera vista (vista home premium 32) och då funkar installationen bättre, ända till finalizing installation, då dör dator bort totalt, musen låser sig, skivan går inte att få ut från dvd:n osv. Då jag restarat i detta skede (efter att väntat typ en timme) så startar vista setup, som säger att installationen avbröts eventuella ändringar ändras tillbaks, restarta inte under detta, varefter datorn startar om, visas samma text och startar om, lämnar alltså i nån sorts boot loop. Har gett upp hoppet, förhoppningsvis kan nå hjälpa mig. Xp fungerar alltså klockrent. MSI K9N Neo V3 AMD 5600+ 320 GB sata HDD EN9800GT hybridpower 512 mg grafikkort 2x2 gb ocz reaper LG dvd station och alltså WIN vista home premium Tack på förhand. Har kollat bios versionen -> nyaste.
×
×
  • Skapa nytt...