Gå till innehåll

Tolbok

Medlem
  • Innehållsantal

    36
  • Gick med

  • Besökte senast

Tolbok's Achievements

(2/8)

  1. När jag med CDburnerXP försöker bränna en skiva får jag svar att bränning inte kan ske, eftersom ingen brännare valts. Jag har RW CD så skivorna är OK.
  2. Jag har Windows 7 och CDBurnerXP. Men det går inte att radera en disk och inte heller att skriva något till en disk. Vad kan det bero på och hur ska man kunna rätta till det?
  3. Jag har Windows Live Mail 2011. Mitt problem är, att jag inte kan se mina e-mail som jag sänt. Var och hur kan jag lagra dem?
  4. Tolbok

    Administratör

    Jag ska lägga in ett nytt program från en DVD. Hur klarar jag av att göra det som administratör? Räcker det med att jag är ende användare av datorn, eller måste det till något annat trick?
  5. Tolbok

    Administratör

    Nej, det är nya program. Och wadda hell är UAC?
  6. Tolbok

    Administratör

    När jag kollar på "Datorns inställningar" står det att jag är administratör, men när jag kör vissa program sägs det att jag ska köra som administratör. Jag kan då högerklicka och välja detta alternativ, men det borde väl vara konstant? När jag ska läsa in nya program finns inte möjligheten att högerklicka. Hur ska jag lösa detta?
  7. Vilken hjälp? Det funkar ju inte. Ett problem är, att när jag försöker radera säger datorn bara, att jag måste ha administratörsberhörighet. Det måste jag ju ha, eftersom det är min egen dator som inte används av någon annan. I övriga fall går det bra att radera.
  8. Removal-tool tar bort virus, inte filer. Värdelöst tips.
  9. Jag har testat antivirusprogrammet Avira, men gillade det inte. Nu kan jag emellertid inte få bort eländet, trots att jag har ett program Unlocker, som ska kunna ordna den saken. Datorn fråga bara efter administratörsbehörighet, men den har jag ju som ensam användare av min dator. Kan någon säga mig hur jag ska bli kvitt Avira?
  10. Jag har laddat ner Google Earth och installerat det, men när jag försöker starta får jag en signal om att det inte går. Vad kan det bero på och vad kan man göra åt det?
  11. Jag har ett USB-minne (USBdisk 30X) att ansluta till datorn, men si det går inte. Svaret jag får är: Kan inte starta. Kod 10. Hur kan man avhjälpa detta problem?
  12. Tolbok

    Spybot

    Jag lägger en genväg för Spybot på skrivbordet, men varje gång jag startar datorn igen har genvägen försvunnit. Jag undrar vad detta kan bero på, och hur får men genvägen att ligga kvar. Detta problem har uppstått endast med Spybot.
  13. Nu funkar det. Tack!
  14. Jag har Windows 7 Home Edition. När jag försöker ladda hem Adobe FlashPlayer går det bra, men när jag ska installera det svara datorn: UNABLE TO LOAD APPLICATION CONFIGURATION Vad kan det bero på, och vad ska jag göra för att fixa det?
  15. När jag går in på Internet får jag ganska snart meddelanden att en trojansk häst stoppats. Det meddelas, att hästen finns på C:\ProgramData\Antiphishing Domain Advisor\visicom_antiphishing.exe Jag kan emellertid inte hitta någon sådan fil. Hur får jag bort denna trojanska häst? Jag har Windows 7 Home Edition.
×
×
  • Skapa nytt...