Gå till innehåll

Olof2

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Olof2's Achievements

(1/8)

  1. Det är helt riktigt jag får inte den funktionen att fungera.Jag ska testa att köra det programet.Jag tror att jag har kört det för ett tag sedan,det sökte igenom datorn när den var klar bara försvann programet, utan att tala om vad den hittade.
  2. Så står det i aktivtershanteran när jag försöker stänga av datorn,vad kan jag göra åt det?
  3. Jag hinner inte mer nu ändå.Jag ska åka bort imorgon återkommer om vecka.Jag får tacka för all hjälp.Jag kan ju alltid titta in då så får vi se.
  4. Nu har jag kört Active Scan 8 Virus eller spionprogram har upptäckts. 1 Misstänkt fil har upptäkts men inte skickats. 84 Sårbaraheter har upptäkts.
  5. Jag måste åka ut en sväng är tillbaka om ca en tim provar dom nya då.
  6. Det är 2dagar sen jag provade skivan,jag satte i återställningsskivan när det i funkade med xp.Men nu har jag försökt köra programmet det la av.Jag fick föjande felmedelande.An internal error has prevented House call from opning.Det finns även ett nr med E:1016070508:2.
  7. Jag ska ladda ner programmen och köra dom.Jag har tillgång till en xp-skiva Har provat den Två gånger kommer bara till samma ställe bägge gångerna,det är precis efter att jag skrivit SerieNR Återstår 32min stod där och väntade i 2tim.
  8. Jag väntade i 10min.Jag får prova att köra programet en gång till så får den stå tills den dör.Jag återkommer senare.Tack allesammans för hjälpen.
  9. Jag har en fil som heter shutdown .Jag var inne och tittade på enhetshanteran men var hittar jag avstängingsalternativet?
  10. Jo den startade om,men jag kan inte stänga av datorn på normalt sätt genom att gå in på start och sen trycka stäng av då hänger den sig,och det går ju bara att starta om den genom att köra det komandet du gav mig.
  11. Tyvärr det hjälpte inte.Jag har även provat att återställa i biosen som ni beskrev för sprattlan på sidan 8
  12. Kan ej stänga av datorn eller starta om den går jag in på startknappen och trycker stäng av så kommer aldrig det upp alternativet om jag vill stänga av sätta datorn i viloläge eller starta om den.Då är det bara timglaset som kommer fram.
  13. Kan inte få på automatisk uppdatering,har vari inne kontrollpanel men det hjälper inte.Vad gör jag för fel?Tacksam för hjälp
×
×
  • Skapa nytt...