Gå till innehåll

-64

Medlem
  • Innehållsantal

    224
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    4

Statusuppdateringar postade av -64

  1. Hej! Jag fick just ett mejl om vad den senare och kommande uppdateringen i Win 10 innebär. Eftersom du är sajtägare och avsändare av mejlet vänder jag mig till dig med mitt "klagomål".

    Det känns väldigt "surt" att läsa sådana meddelanden för jag tillhör dom som inte kan få några uppdateringar i Win 10. Detta är inte något fel från Microsoft utan det är HP som "högaktningsfullt sk***r" i kundernas situation. Det är ett känt fel att en batch med HP-datorer inte kan ta emot dom uppdateringar som Microsoft skickar ut. Min HP Pavilion är en av dom som inte kan ta emot uppdateringarna. Jag är kvar i version 1511 med mitt Win 10.

    Om vi jämför med t.ex bilvärlden så hade det blivit allmänt känt och rapporterats i media att "Bilfabrikat XYZ återkallar X miljoner fordon och rättar till ett fel som uppstog vid konstruktionen. Kunden drabbas inte av några kostnader."

    Jag hade kunnat tänka mig att möjligen betala några symboliska hundralappar för en fungerande lösning på det här för datorn skulle ändå behöva åtgärdas på någon auktoriserad verkstad i ett sådant läge. Men något sådant bjuder inte HP på. Däremot skickar HP reklammejl om sina nya produkter.

    Du, Andreas och många andra har säkert "rakare" kontakter till HP och deras säljavdelningar än vad jag ens kommer i närheten av. Så ni får gärna berätta för HP att jag tänker inte köpa någon mer dator av dom! Jag hade t.o.m. tänkt byta dator för några veckor sedan, men fick prioritera annat i stället. Och skriv i fackpress och andra liknande publikationer om detta. Och pressa gärna HP på en förklaring varför dom är så ointresserade av att hjälpa kunderna? Och låt inte nöja dig med svar om att man kan installera om Win 10, för det gäller inte min dator. Det är bara på vissa nummerserier som det går att göra så. Inte min.

    I stort förakt för HP, -64

×
×
  • Skapa nytt...