Gå till innehåll

Tony Almeida

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Tony Almeida's Achievements

(1/8)

  1. Tack för snabba svar! Vad kan det kosta att byta nätagreggat och måste det vara ett speciellt aggregat för just min dator? Kan det inte vara så enkelt att on/off knappen på framsidan är trasig? Kan man koppla bort denna så att datorn startas på strömbrytaren på baksidan?
  2. Hej, min dator startar inte längre. Det är så att när man trycker på power knappen på framsidan så händer ingenting, det är helt dött. Inga fläktar startar och ingetp pip i datorn. Öppnar jag upp chassiet så ser jag att en lampa på moderkortet lyser och slocknar efter en stund. Vad kan det vara som är fel? Min flickvän höll på dona igår och säger att i början lät det konstigt i datorn när hon försökte starta den (ett par ggr), sen lät hon den stå ett tag och povade igen och då fick hon igång den och kunde köra datorn flera timmar. Efter att vi stängt av den får inte igång då den är helt död. Tacksam för snabb hjälp.
  3. Hej. Skulle behöva en förklaring gällande ping. Om jag kan pinga en www adress kan man garantera att man har förbindelse mot nätet då? Kan det fortfarande vara DNS fel i nätet?
  4. Vart någonstans i loggboken ska jag kolla? Under systemloggen, säkerhetsloggen? Blir brydd då detta fungerat så bra tidigare.
  5. Har stött på ett problem. Under msconfig och tjänster så finns Remote Access Connection Manager som under status ligger som "stoppad". Den har en bock framför sig som menas att den är aktiv. Om jag går in under hantering av datorn och försöker starta tjänsten därifrån får jag ett felmeddelande som lyder: FEL 1068 Det går inte starta den överordnade tjänsten eller gruppen. Kollade runt lite och märkte att Secure Socket Tunneling Protocol Service inte heller var startad, när jag försökte starta denna fick jag en felkod som säger: Fel 2 går inte hitta filen. Vad gör jag nu? I och med detta fel så kan jag inte starta en fjärranslutning vilket jag är i behov av. Windows Vista. Tacksam för hjälp
×
×
  • Skapa nytt...