Gå till innehåll

frosslund

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av frosslund

  1. Nej där fanns inget extra uttag till strömsladd.. >
  2. Nja, har kopplat in sladden till fläkten, men någon strömsladd har jag inte behövt på den andra PCn som det funkar på heller
  3. Datorn startas i ett par sekunder sen dör den. Och ja jag har garanti, men jag behöver ändå nytt grafikkort.. Inget fel på grafikkortet utan på datorn eller något.. ???
  4. Ja, fast jag kommer inte så långt så jag ens kan välja hur jag ska starta datorn > kan försöka igen men senast funkade inte det.
  5. Hejsan. Jag har just nu ett GeForce 7600 kort i min låda. Kortet pallade inte med ett spel jag spelade så jag köpte det nya 8600. vilket då var nytt. Satte i det i min PC helt felfritt osv. Startade datorn, men den bara stängdes direkt igen.. Jag förstår inte vad problemet var. Detta var ett par månader sedan och nu har så klart mitt gamla 7600 gått sönder och jag vet inte om jag ska köpa nytt eller inte. Vill gärna få hjälp med GeForce 8600 och varför det inte kan funka korrekt i min PC? Kan det vara att mitt ram minne inte klarar det? eller processorn? Tack på förhand. /Robin Note: GeForce 8600 kortet har funkat i en annan PC jag provade det i..
×
×
  • Skapa nytt...