pTr

Medlem
 • Innehållsantal

  88
 • Gick med

 • Besökte senast

Om pTr

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Från
  Göteborg
 1. Enhetsprofilen är systemstandard***** Men om jag gick in under ändra systemstandard fanns det en profil som Samsung någonting, antagligen tillagd när jag installerade bildskärmen. Den tog jag bort, och då blev det bra. Tackar för hjälpen.
 2. När jag tittar på bilder med Windows fotovisare blir bilderna väldigt röda. Använder jag Paint istället blir de bra. Finns det någon inställning för detta? Jag har aldrig sett detta på någon annan dator förut. Vad kan jag göra?
 3. pTr

  Utforskar problem

  Det står 10. Jag ändrade lite fram o tillbaka, men det blev ingen skillnad. De andra programmen som jag har bredvid visar rätt.
 4. pTr

  Utforskar problem

  Här är 2 bilder. Bild 1 visar hur det är nu. Och bild 2 visar hur det skall vara. Är det någon som kan lösa detta?
 5. pTr

  Utforskar problem

  Nej, listan är tom.
 6. pTr

  Utforskar problem

  Jag har utforskaren som en ikon nere i aktivitetsfältet (tror den låg där från början). Och då sedan jag startade med W7 har jag kunnat lägga till olika platser i menyn som man får när man höger klickar på den. men nu går det inte längre. Det kommer även fram en meny om man tar tex. en katalog och drar ner och håller på utforskar ikonen "Fäst i listan för utforskaren" men inget händer. Nån som vet nått
 7. Är det nån som har testat detta tema AeroVG Se7en?
 8. Jag har ett liknande problem. Men om jag kopplar ur brandväggen i modemet (Cisco EPC2425) så funkar det kanon. På Comhem supporten tyckte de inta att det var nått problem att koppla bort brandväggen i modemet så länge den inbyggda i Windows är aktiverad. Lite märkligt tyckte jag.
 9. Jag hade ett liknande problem. Ganska irriterande med en hårddisk som jobbar för fullt utan att man vet vad den gör. Jag stängde av den automatiska defragen och stängde av automatisk uppdatering av media filer. Jag har en hel hårddisk med musik och det tar en hel del tid att scanna igenom den. Sen tror jag att jag stängde av indexeringen också. Enklare att sköta allt manuellt.
 10. pTr

  W7 XP Mode

  Jag kör ett speciellt program i XP mode, det funkar inte i senare versioner än XP Måste man ha ett antivirus program installerat? Varje gång jag startar programmet får jag ett meddelande som säger att det inte finns något antivirus program installerat. Måste man hålla på och installera uppdateringar?
 11. Vad har "chipset driver" för uppgift? Borde det inte vara bättre att installera en uppdaterad driver från i somras än att använda en som är 3 år gammal? Såg att jag hade likadan som e-son.
 12. Sjunker betydligt när man kommer över Atlanten
 13. Funkar det inte att göra en clean install med en uppgraderings skiva, förr så fick man stoppa in den tidigare OS skivan bara sen var det bara att köra en ny installation.